Informació de servei per als compromissaris

Informació de servei per als compromissaris

Descompte del 30% a la Botiga del Camp Nou i dues invitacions per al partit davant el Sevilla per a tots els compromissaris assistents

Tots els socis compromissaris que assisteixin a l'Assemblea General del FC Barcelona del 6 d’octubre al Palau Blaugrana disposaran d'una sèrie de serveis per facilitar la seva comoditat al llarg de la jornada. Al marge d'això, el Club els oferirà altres avantatges com dues entrades per al partit contra el Sevilla o un descompte del 30% a la botiga Barça del Camp Nou durant tot el dia.

Servei d'aparcament

Per a tots aquells compromissaris que es desplacin en cotxe a l’Assemblea, s’habilitarà l’aparcament del Parc Científic, situat davant la rotonda, a l’altre costat de l’entrada de vehicles del Miniestadi.

A l’entrada d’aquest estacionament, caldrà ensenyar la carta de la convocatòria a l’Assemblea per poder accedir-hi.   

Descompte del 30% a la Botiga del Camp Nou

Coincidint amb la celebració de l'Assemblea General, la Botiga Megastore Barça del Camp Nou oferirà al llarg de tot el diumenge 6 d'octubre, un 30% de descompte especial a tots els compromissaris acreditats a l'Assemblea, en la compra de qualsevol dels productes que s'ofereixen en aquesta botiga del Camp Nou. Per accedir al descompte caldrà mostrar l’acreditació de soci compromissari.

Invitacions per al Barça-Sevilla

El dia de l'Assemblea torna a coincidir aquest any amb el partit de Lliga que el FC Barcelona i el Sevilla celebraran al Camp Nou a partir de les 21.00 hores. Els socis compromissaris acreditats a l'Assemblea tindran la possibilitat de disposar de dues invitacions per a aquest partit, que els interessats hauran de recollir al final de l'Ordre del Dia de l’Assemblea.

Ajuda als socis amb problemes de mobilitat

Els voluntaris de la Creu Roja tornaran a estar al costat del FC Barcelona per posar a disposició dels socis compromissaris el servei 'T'acompanyem', que ajudarà tots aquells socis amb problemes de mobilitat presents al Palau Blaugrana.

Un grup de voluntaris facilitarà la mobilitat entre els diferents espais habilitats, ja sigui la zona exterior d'acreditacions o la mateixa platea de l'Assemblea a l’interior del Palau. El servei estarà operatiu des que obrin les acreditacions i fins a la finalització de l'Assemblea. Els voluntaris de la Creu Roja acompanyaran els assistents als seus seients i els donaran suport al llarg de tot l’acte. També es donarà assistència als compromissaris amb discapacitat visual greu. 

Llenguatge de signes i traducció simultània

Perquè tothom pugui seguir les intervencions que tinguin lloc al llarg de l’Assemblea, es proporcionarà traducció en llenguatge de signes de totes les explicacions, i també hi haurà a disposició dels socis compromissaris que ho desitgin un servei de traducció simultània del català, al castellà o a l’anglès.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut