FC Barcelona – Juventus: A vuitens amb pas ferm (2-1)

FC Barcelona – Juventus: A vuitens amb pas ferm (2-1)

Les blaugranes superen el conjunt italià amb gols d’Alexia i Van der Gragt en l’estrena europea a l’Estadi Johan Cruyff

El Barça Femení ja és als vuitens de final de la UEFA Women’s Champions League. Les blaugranes han superat la Juventus per 2-1 amb gols d’Alexia i Van der Gragt i, d’aquesta manera, han rematat l’eliminatòria que havien encarrilat a Torí amb un resultat global de 4-1.

L’idil·li del Barça Femení amb l’Estadi Johan Cruyff continua sense aturador. I és que el conjunt dirigit per Lluís Cortés continua comptant els seus partits al nou estadi per victòries. Tacón i Atlético de Madrid van rebre nou i sis gols respectivament, i aquest dimecres, en l’estrena europea a casa, les blaugranes han sentenciat l’eliminatòria a la primera meitat amb dues dianes.

I això que el partit ha començat ben igualat amb una Juventus molt més atrevida que a l’anada pressionant la sortida de pilota blaugrana. I és que la Vecchia Signora, conscient que el resultat de l’anada era dolent, ha sortit amb ganes de buscar un gol que les permetés somiar. Un xut de Junge Pedersen al quart d’hora de joc ha estat l’avís del conjunt italià. Però les culers, lluny d’intimidar-se, han anat agafant el control del mig del camp, a través de la pausa de Hamraoui i l’acceleració d’Alexia i Aitana Bonmatí.

Alexia i Van der Gragt sentencien l'eliminatòria

El joc col·lectiu ha estat clau en el primer gol blaugrana quan, després d'una bona triangulació, Alexia ha rematat de cap, entrant des de la segona línia, una centrada de Marta Torrejón. Les subcampiones d’Europa tenen infinitat de recursos i davant la Juventus han mostrat també el seu poder del joc aeri. I és que vuit minuts després Van der Gragt ha fet el segon a la sortida d’un córner.

mini_2019-09-25_FCBfemenivsJUVENTUS_12

A partir d’aquí, el domini blaugrana ha estat aclaparador. Res podien fer les italianes davant d’un conjunt, el Barça, ordenat i amb criteri que controlava tots els compassos del partit. Les blaugranes han tingut ocasions per ampliar l’avantatge, però el pals han privat Mariona i Jennifer Hermoso, que havia entrat a la segona meitat, de fer el tercer gol. També ho provaria Oshoala amb el seu habitual desequilibri i potència que ha portat de corcó les centrals de la Vecchia Signora. Amb l’eliminatòria sentenciada, les italianes han pogut retallar diferències en el marcador, després d’una bona combinació per la banda esquerra que ha rematat Staskova.

El resultat ja no s’ha mogut i les blaugranes han certificat el pas als vuitens de final de la màxima competició continental una temporada més.

La fitxa del partit

FC Barcelona 2,

Juventus 1,

FC Barcelona: Paños, Van der Gragt (Patri, min 52); Torrejón, Mariona (Candela, min 71); Hamraoui, Alexia, Aitana, Leila, Graham (Hermoso, min 62), Pereira i Oshoala.

Juventus: Giuliani, Hyyrynen, Gama, Gallu, Cernola, Rosucci (Caruso, min 61), Aluko, Girelli (Staskova, min 78), Boattin, Junge Pedersen i Sembrant.

Gols: 1-0, Alexia (min 32); 2-0, Van der Gragt (min 39); 2-1, Staskova (min 79).

Àrbitre: Esther Staubli (Suïssa).

Assistència: 3.252 espectadors a l’Estadi Johan Cruyff.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut