FC Barcelona – Juventus (prèvia): Que segueixi l’encant

FC Barcelona – Juventus (prèvia): Que segueixi l’encant

18.30h, Barça TV i streaming a fcbarcelona.cat: Les blaugrana estrenen la Lliga de Campions al l’Estadi Johan Cruyff amb un partidàs i un 0-2 de renda de l’anada

El setembre gran del Barça Femení continua amb un partidàs corresponent a la tornada dels setzens de final de la Lliga de Campions. L’Estadi Johan Cruyff viurà el primer partit oficial europeu amb la visita del Juventus, que arriba amb el 0-2 advers de l’anada a Itàlia. Un resultat que podria provocar un plantejament menys conservador de les visitants davant d’unes blaugranes que ja han manifestat que no pensen especular.

I és que viuen un autèntic idil·li amb la seva nova llar. El 6-1 de dissabte contra l’Atlètic de Madrid, sumat al 9-1 al Tacón en el debut, han aconseguit enamorar a l’afició. Tot sembla indicar que tornarà a respondre aquesta tarda per ajudar a mantenir viu el somni continental.

Com en el primer partit, els dos equips presentaran baixes destacades. La sancionada María León deixarà el seu lloc a l’eix de la defensa i tampoc hi seran les lesionades Vicky Losada, Pamela Tajonar, Andrea Falcón i Lieke Martens. Per part de la Vecchia Signora, seguirà sense Barbara Bonansea, un dels seus principals referents, ni amb María Alves, no inscrita.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut