Triomf d’ofici al Camp Nou (2-1)

Els gols de Griezmann i Arthur a la primera meitat decideixen un matx obert i amb ocasions fins al final

Tres punts més al Camp Nou en el 62è aniversari de l'estadi. El FC Barcelona s’ha imposat al Vila-real (2-1) en un partit en què els gols de Griezmann, de cap, i Arthur, amb una diana des de la llarga distància, a la primera meitat han decidit la victòria culer tot i el gol de Cazorla abans del descans. A la segona part el marcador ja no s’ha mogut tot i les ocasions per als dos conjunts.

Griezmann i Arthur avancen el Barça

El matx ha començat sense ocasions destacades, si bé els blaugranes han buscat més clarament la porteria defensada per Asenjo. En el retorn de Messi com a titular al Camp Nou, després de la lesió el crac argentí, ha servit un córner a la perfecció per tal que Griezmann situés l’1-0. El davanter francès s’ha avançat a la defensa visitant i ha superat el porter del Vila-real de cap, amb una rematada que ha tocat el pal abans d’entrar.

El Barça ha sabut tenir el control del partit i de les ocasions, madurant el segon gol amb paciència fins que ha aparegut una genialitat d’Arthur. El migcampista brasiler ha enviat un míssil imparable des de tres quarts del camp per situar el 2-0.

Cazorla retalla diferències

Just abans del descans, i després de diversos minuts sense ocasions clares per cap dels dos conjunts, el Vila-real ha retallat diferències amb el 2-1. Cazorla ha superat Ter Stegen amb un xut semblant al d’Arthur, des de molt lluny i sense opcions per al porter culer.

Messi es retira al descans

Osumane Dembélé ha entrat en el lloc de Leo Messi a la mitja part. El jugador francès ha protagonitzat una bona jugada per la banda dreta que no ha pogut rematar Griezmann per ben poc. Ràpidament el Vila-real ha tingut una ocasió claríssima dins l’àrea que ha salvat Ter Stegen.

A partir d’aquí poques ocasions i molta possessió culer. Fins al minut 78, en què l’entrada d’Ansu Fati al terreny de joc ha revolucionat l’atac barcelonista. El davanter del Juvenil ha estat a punt de situar el 3-1 en dues ocasions. Però el marcador ja no s’ha mogut tot i una falta directa servida per Piqué que no ha acabat en gol per ben poc. Tres punts més en la jornada entre setmana abans de visitar el Getafe al Coliseum Alfonso Pérez.