Emotiu comiat institucional al Miniestadi abans del seu enderrocament

Emotiu comiat institucional al Miniestadi abans del seu enderrocament

L’Auditori 1899 ha acollit un acte d’homenatge en què han participat jugadors, entrenadors i directius blaugrana que van viure moments inoblidables a l’estadi inaugurat el 1982

Tarda d’emocions a l’Auditori 1899. Poques hores abans del Barça-Vila-real al Camp Nou, l’Auditori 1899 ha acollit un acte d’homenatge al Miniestadi -sota el nom ‘Gràcies, Mini’- en què han participat jugadors, entrenadors i directius que van viure-hi moments inoblidables.

L’esdeveniment, conduït pel periodista Pere Escobar, ha arrencat amb una taula rodona en què han participat el Director de Relacions Institucionals Guillermo Amor, l’actual entrenador del Barça B Francesc Xavier Garcia Pimienta, la capitana del Femení Vicky Losada i l’exjugador Txetxu Rojo.

Els tertulians han recordat els inicis del Mini. Un jove Guillermo Amor, per exemple, va jugar-hi el dia de la inauguració substituint Diego Armando Maradona: “Va ser un dia màgic per a mi. Encara que el Mini no continuï existint el portaré sempre amb mi”.

També Garcia Pimienta ha declarat que va suposar “un orgull” jugar-hi, de la mateixa manera que Txetxu Rojo ha assegurat que passar de l’estadi de Fabra i Coats -on jugava el filial blaugrana abans d’existir el Mini- a fer-ho al Mini va suposar un canvi enorme per als jugadors. “Jo he pogut viure un canvi estratosfèric durant els 13 anys que porto el Club”, ha afegit Vicky Losada, que ha afirmat que “omplir el Mini ha estat el més maco de tot”.

Després d’aquesta taula rodona i de veure's un tràiler de les deu càpsules dedicades al Mini que anirà emetent Barça TV durant les properes setmanes, ha estat el torn per al Vicepresident i responsable de l’Espai Barça Jordi Moix. “El Barça és una entitat d’emocions i avui les estem vivint”, ha declarat, abans de passar a explicar com serà el procés de deconstrucció del Miniestadi, que tindrà una durada de sis mesos. Un cop finalitzat, hauran quedat alliberats els terrenys de la parcel·la on es construirà el Nou Palau Blaugrana.

Tot seguit ha agafat la paraula el Vicepresident primer Jordi Cardoner, que ha ocupat el lloc del president Josep Maria Bartomeu, absent per una inoportuna grip. “Ens espera una gran temporada i tenim per davant un projecte que ens il·lusiona”, ha afirmat, el dia després que el Miniestadi complís 37 anys.

Per cloure l’acte s’ha dut a terme una fotografia de família en què han pres part tots aquells convidats que han aportat un granet de sorra a fer gran el Mini. Gràcies, Mini!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut