Celebració de la Mercè amb les darreres insígnies d’or als socis de 1969

Celebració de la Mercè amb les darreres insígnies d’or als socis de 1969

El vicepresident primer Jordi Cardoner i Casaus presideix l'acte celebrat a l’Auditori 1899 del Camp Nou

El FC Barcelona ha celebrat aquest dimarts la festivitat de la Mercè, patrona de la ciutat, amb el darrer acte d’entrega de les insígnies d’or del Club als socis que aquest any 2019 compleixen 50 anys de fidelitat a l’entitat que ha tingut lloc a l'Auditori 1899, i al què ha assistit el vicepresident primer, Jordi Cardoner i Casaus.

L’acte de lliurament de les insígnies d’or és ja tota una tradició barcelonista en la celebració del Dia de la Mercè, i és un dels esdeveniments institucionals i socials més importants del Club, perquè és un reconeixement a la fidelitat de la vinculació dels socis amb el FC Barcelona.

El mateix dia que fa 62 anys es va inaugurar el Camp Nou, el vicepresident Jordi Cardoner ha recordat aquest aniversari i també ha fet referència a la recent inauguració de l’Estadi Johan Cruyff, al mateix temps que ha volgut agrair, en l’hora del seu adéu, tot el servei que ha efectuat el Miniestadi en els seus 37 anys d’història, en la tasca de promoure el planter i donar a conèixer moltes de les estrelles del futbol barcelonista.

Jordi Cardoner ha saludat els 67 socis homenatjats avui i els ha fet entrega de la corresponent insígnia pels seus 50 anys de barcelonisme, en una recepció en la qual els socis presents han estat acompanyats de familiars i amics.

En el seu parlament, el vicepresident barcelonista ha agraït el suport i la constància dels socis assistents: “Amb aquest acte celebrem els vostres 50 anys de vinculació al Barça i us en volem donar les gràcies perquè, en aquells moments difícils on ser del Barça no era gaire ben vist per alguns sectors, tots vosaltres vau ser valents i vau ajudar a superar les dificultats i a fer créixer el Club, que de mica en mica i amb l’esforç de tots ha aconseguit una posició privilegiada i s’ha situat entre els clubs més importants del món”.

Jordi Cardoner, que també és vicepresident de la Fundació del FC Barcelona, ha recordat que aquest any també se celebrà el 25è aniversari de la creació d'aquesta Fundació, que efectúa una important tasca social i "que ha assolit la xifra d’1.624.000 infants beneficiaris arreu del món".

Abans de l'acte d'entrega de les insígnies, la jornada ha començat amb una Santa Missa a la Llotja President Suñol per celebrar la festivitat de la patrona de Barcelona.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut