Directes a la final a quatre

Directes a la final a quatre

La derrota del GEiEG davant el Lima classifica directament al conjunt d’Isaac Fernández per a la final a quatre de la Lliga Catalana

El Barça Bàsquet Femení serà a la final a quatre de la Lliga Catalana que es disputarà aquest cap de setmana al Pavelló Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat. Les blaugranes s’han classificat directament després que el Lima-Horta (rival del Barça en l’última jornada de la fase de grups) superés el GEiEG Uni Girona (63-58).

Amb la victòria de les blaugranes en la primera jornada sobre les gironines, el Barça s’assegura ser, com a mínim, segones del seu grup.

Ser primeres de grup

Així i tot, el conjunt sota les ordres d’Isaac Fernández encara té pendent assegurar-se la primera plaça de grup. Per aconseguir-ho, les blaugranes hauran de superar el Lima-Horta en l’última jornada de la fase regular.

La vencedora del partit que es disputarà dimecres a Sant Feliu (21h), s’enfrontarà a les semifinals al Segle XXI, evitant d’aquesta manera el Snatt’s Femení Sant Adrià, equip que la temporada passada va estar a Lliga Dia.

Dissabte, la semifinal

En cas d’acabar com a primeres de grup, el Barça disputaria la semifinal el dissabte a les 16h. Per contra, si finalment són segones, les blaugranes jugarien a les 18h.

La final de la lliga catalana es disputarà  diumenge 29 a les 12.30h.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut