Vila-real B – Barça B: Victòria meritòria al camp del líder (0-1)

Vila-real B – Barça B: Victòria meritòria al camp del líder (0-1)

Un gol de falta de Monchu en el segon temps atorga al filial blaugrana els tres punts

El Barça B ha sumat els tres punts contra el Vila-real B (0-1) amb un gol de Monchu de falta directa. Els de Garcia Pimienta han tornat a sumar els tres punts per segona vegada aquesta temporada i ho han fet al camp del líder del grup 3 de la Segona Divisió B. Els groguets, invictes fins ara, han sumat la primera derrota de la temporada i els blaugranes ja sumen vuit punts a la classificació.

La contundència defensiva dels blaugranes ha evitat que el filial groguet es col·loqués per davant en el marcador a l'inici del primer temps. Els de Garcia Pimienta s’han avançat amb un gol de Ronald Araujo, però l’àrbitre l’ha anul·lat per falta de Monchu en l’acció anterior. En la jugada següent, Baena ha pogut obrir la llauna, però la pilota s’ha estavellat al pal de la porteria d’Iñaki Peña, que ha tornat amb el Barça B després que es recuperés el porter del primer equip Neto.

Monchu dona la victòria de falta

El descans ha acabat beneficiant el Barça. Els jugadors del filial blaugrana han arrencat el segon temps amb una bona reacció, tenint el domini de la possessió. En el minut 77, Monchu ha llançat una falta de manera magistral des de la frontal de l’àrea per anotar l’únic gol del partit. El llançament ha sorprès Diego, que no s’ha mogut del seu lloc, i ha situat el 0-1 al marcador de la Ciutat Esportiva del Vila-real. Després dels tres últims precedents, en què el Barça ha encaixat gol en la recta final, aquesta vegada ha sabut mantenir el resultat i ha sumat una victòria de mèrit al camp del líder, la qual, casualment, és la número 300 del Barça B a la Segona Divisió B.

Fitxa del partit:

Vila-real B, 0
Barça B, 1

Vila-real B: Diego, Andrei, Carlos, Ramón, Iván Martín, Espiau (Millán, min 71), Villa, Sofian, Lozano, Migue i Baena (Fran Álvarez, min 71).
Barça B: Iñaki Peña, Morer, Cuenca, Monchu, Abel Ruiz, Saverio, Hiroki, Sarsanedas (Riqui Puig, min 61), R. Araujo, Akieme i Reis (Collado, min 73 –Jandro, min 84).
Gols: 0-1, Monchu (min 77).
Àrbitre: Busquets Ferrer ha amonestat amb targeta groga els blaugranes Sarsanedas, Monchu i Hiroki i els locals Sofian i Ramón.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut