Barça – Celje Pivovarna Lasko: L’espectacle europeu torna al Palau!

Barça – Celje Pivovarna Lasko: L’espectacle europeu torna al Palau!

Els blaugranes estrenen la Champions League a casa contra el conjunt eslovè amb la voluntat de sumar els dos primers punts després de l’ensopegada inaugural a domicili

Han passat més de quatre mesos des de l’última vegada que va sonar l’himne de la VELUX EHF Champions League al Palau Blaugrana. Aquest dissabte, 130 dies després d’aquell Barça-Nantes de quarts de final, torna l’espectacle de la màxima competició europea a casa, i ho fa amb la visita del Celje Pivovarna Lasko en la segona jornada de la fase de grups. El Barça de Xavi Pascual rep el conjunt eslovè amb la voluntat de sumar els dos primers punts després de l’ensopegada en la primera jornada a Hongria.

El conjunt blaugrana està mentalitzat per recuperar les millors sensacions per guanyar i jugar bé en el duel d’aquest dissabte al Palau Blaugrana. Davant de l’afició, els homes de Xavi Pascual volen estrenar el caseller d’una nova edició de la Lliga de Campions en què, un cop més, l’objectiu és arribar a la Final Four de Colònia. El camí fins al Lanxess Arena serà molt llarg, i el primer objectiu és superar el Celje Pivovarna Lasko.

Un primer rival perillós al Palau

L’equip eslovè, amb una mitjana d’edat molt jove en la seva plantilla, arriba al Palau Blaugrana després d’una derrota per la mínima a la seva pista contra el Flensburg-Handewitt (24-25). Aquest resultat és la demostració de les possibilitats d’un Celje a qui Xavi Pascual i Jure Dolenec van elogiar en la prèvia. Tant el tècnic com el lateral dret van destacar els perills del rival del Barça, tot i mostrar confiança en sumar els primers punts.

En tota la història de la Lliga de Campions (i de la Copa d’Europa) Barça i Celje s’han enfrontat en nombroses ocasions, tot i que ara feia anys que no coincidien. Des del primer enfrontament, en les semifinals de la temporada 1996/97, fins a l’últim, en la fase de grups de la 2010/11, catalans i eslovens s’han enfrontat 13 vegades, amb un balanç de nou victòries i quatre derrotes culers. Els darrers sis enfrontaments, però, han acabat amb triomf. L’última visita eslovena al Palau, el 2010, va acabar amb un ampli resultat de 44-33.

Xavi Pascual té la majoria de la plantilla disponible, amb l'única baixa de Mortensen per lesió, i compta amb els jugadors del filial Alex Pascual i Mamadou Diocou per acabar d’elaborar la llista de 16 jugadors convocats per al primer partit de Champions al Palau. El duel, que es disputarà a les 20 hores, es podrà seguir en directe per Esport3.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut