Marta Plana dona una conferència a Atenes en un acte organitzat per ‘The Economist’

Marta Plana dona una conferència a Atenes en un acte organitzat per ‘The Economist’

La directiva responsable del BIHUB ha explicat el projecte del Barça Innovation Hub davant d’una audiència de més de 300 persones

La directiva responsable del BIHUB, Marta Plana, ha impartit una conferència a Atenes en el marc d’unes xerrades del diari econòmic The Economist per explicar el projecte del Barça Innovation Hub davant d’una audiència de més de 300 persones.

Plana ha compartit panell amb Paolo Scaroni, president de l’AC Milan; Mynas Lisandrou, president de la junta directiva de la Super Lliga grega i vicepresident i CEO de l’AEK d’Atenes; Domingos Soares de Oliveira, CEO del Benfica; Brendan Flood, director del Burnley FC; i Dimitrios Efstathiou, vicepresident de competició i relacions amb els jugadors de la MLS.

El panell titulat The business of the sport viewed formt he boardroom: football ha mirat d’aprofundir en els reptes que els clubs esportius afronten en el futur més immediat per tal de trobar noves fonts de negocis a través de l’esport i l’estratègia comercial i patrocinis.

La directiva blaugrana ha parlat dels diferents projectes que duu a terme el BIHUB i ha explicat als assistents per què el FC Barcelona va decidir ara fa més de dos anys d’emprendre aquest projecte. Plana ha explicat com el BIHUB té programes de recerca científica, projectes d’innovació amb start-ups, màsters i programes de postgrau per professionals de l’esport online i l’organització de congressos i conferències vinculades a l’esport.

També han estat presents a la jornada organitzada per The Economist el viceministre de cultura i esports de Grècia, Lefteris Avgenakis; el president del Comitè Olímpic Grec, Spyros Capralos; i Donnie Nelson, president i director general dels Dallas Mavericks, entre altres personalitats del món de l’esport.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut