Messi reapareix 115 dies després

El crac argentí ha disputat els seus primers minuts de la temporada a Dortmund després de recuperar-se de la lesió

Tothom ho esperava. I finalment el dia ha arribat. Leo Messi ha disputat els seus primers minuts de la temporada 2019/20 després de recuperar-se de la lesió que es va fer en el primer entrenament de la pretemporada. Després de sis setmanes de recuperació, el capità blaugrana va rebre l’alta abans de viatjar a Dortmund i aquest dimarts ha reaparegut en la segona meitat del duel davant el Borussia Dortmund al Signal Iduna Park (0-0). Un estadi on Messi va reconèixer que li feia especial il·lusió jugar-hi, per l’ambient i la seva història.

Messi ha substituït Ansu Fati als 57 minuts de partit, que ha trencat un altre rècord després de convertir-se en el jugador més jove del FC Barcelona en debutar a la Champions League superant a Bojan Krkic. L’argentí ha estat a punt de fer el gol del triomf en l’última acció del partit després de rematar una centrada de Semedo al segon pal. El millor, però, més enllà de l’empat ha estat clarament la tornada als terrenys de joc el capità.