Borussia Dortmund – Barça: Un punt en l’estrena europea (0-0)

Borussia Dortmund – Barça: Un punt en l’estrena europea (0-0)

Empat sense gols dels d’Ernesto Valverde en un duel igualat i amb un Ter Stegen estel·lar sota pals

Primera nit europea del curs sense gols al Signal Iduna Park. El FC Barcelona ha empatat sense gols en la seva visita al Borussia Dortmund en la primera jornada de la fase de grups. Un duel amb ocasions per als dos equips, però sense encert en els darrers metres i amb un Ter Stegen amb grans aturades de molt mèrit. Un partit en què el jugador del Juvenil A Ansu Fati s’ha convertit en el blaugrana més jove que debuta a la Lliga de Campions i Luis Suárez ha disputat el seu partit número 250 com a blaugrana.  

Una estrena a la Lliga de Campions que ha començat amb els primers minuts sense ocasions destacades entre els tres pals i amb els dos conjunts cercant la porteria contrària. Griezmann ha estat el primer a posar a prova la defensa alemanya, amb un xut des de la frontal que ha acabat en córner. El posterior servei ha generat també una clara ocasió culer. I és que Piqué ha pentinat la centrada, però no ha trobat rematador en el segon pal.

Igualtat amb possessió blaugrana

El duel seguia transcorrent i amb les defenses tenint més protagonisme. Enmig de la igualtat del matx ha arribat la primera ocasió culer al minut 25, en què un mà a mà de Reus amb Ter Stegen ha acabat amb el refús per baix del porter blaugrana. El Borussia Dortmund ha pogut avançar-se en un contraatac, però la rematada final ha sortit desviada.

Abans del descans, però, Jordi Alba s’ha hagut de retirar per unes molèsties i en el seu lloc ha entrat Sergi Roberto. La darrera acció de perill blaugrana ha estat un altre córner en una acció semblant al córner inicial.

Ter Stegen, salvador

Després d’evitar el gol en una de les millors ocasions rivals, Ter Stegen ha salvat novament el Barça i en aquesta ocasió des del punt de penal. El porter alemany ha endevinat la trajectòria del xut de Reus i ha agafat el refús evitant qualsevol opció de gol local.

El partit ha donat pas a uns minuts amb més perill per al conjunt alemany, que arribava generant ocasions clares de gol. El retorn de Leo Messi després de la lesió, disputant la darrera mitja hora, no ha pogut acabar amb els tres primers punts culers del curs a Europa. I és que en el darrer quart d’hora Brandt ha enviat un potent xut des de fora que ha rebotat en el pal.

Pocs segons després, Ter Stegen ha tornat a evitar el gol local amb una doble ocasió del Dortmund, primer d’Alcácer i, posteriorment, Reus. Tot i buscar el gol fins als darrers segons, en una ocasió de Messi, el Barça ha sumat el primer punt europeu de la temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut