Luis Suárez, 250 partits amb el Barça

Luis Suárez, 250 partits amb el Barça

Amb l'empat a Dortmund, el davanter ha arribat a la xifra rodona de partits disputats amb el FC Barcelona, en els quals ha anotat 179 gols

Luis Suárez ha registrat una altra xifra per remarcar amb el FC Barcelona. El davanter uruguaià ha disputat el seu partit 250 amb l’elàstica barcelonista. I ho ha fet en un dels millors escenaris d’Europa, el camp del Borussia Dortmund, i en una competició especial, la Champions League.

Imprescindible des de la seva arribada  

Luis Suárez és un fixe en l’onze des del seu aterratge a Barcelona. Ja en el seu primer curs com a barcelonista va desenvolupar un paper transcendental en zona ofensiva: 25 gols en els 43 partits de la campanya 2014/15. En el segon any, no va abaixar el ritme, sinó que el va incrementar. I és que la 2015/16 va ser la temporada més prolífica de l’uruguaià: 59 dianes en 53 matxs. Les temporades s’han anat succeint i Luis Suárez ha eixamplat els seus números amb el Barça. 37 dianes en 51 parits al curs 2016/17, 31 anotacions en les 51 participacions del següent curs i 25 en les 49 intervencions del darrer curs.

Ara, a Dortmund en Champions League, el xarrua ha sumat la seva tercera aparició amb el Barça 2019/20. Suárez segueix eixamplant els seus registres amb el FC Barcelona. Un davanter centre que, any rere any, fa història al Club. A més de sumar partits, el de Salto encadena gol rere gol. Les seves estadístiques de cara a porteria també entren en els llibres de memòries del FC Barcelona. Perquè és el cinquè màxim anotador del Club.

11è estranger amb més partits com a blaugrana

Suárez ha atrapat Figo en el rànquing d’estrangers amb més matxs al FC Barcelona. El portuguès i el uruguaià comparteixen l’onzena posició. Una classificació liderada per Leo Messi amb comoditat i fermesa. El crac argentí acumula 688 duels com a culer, amb molt avantatge respecte al segon, l’exblaugrana Dani Alves (391). Per trobar el següent jugador de l’actual plantilla blaugrana per sota de Messi cal anar fins al cinquè lloc, on trobem Rakitic (271).

En definitiva, Suárez reordenant temporada a temporada els rànquings i les estadístiques dels jugadors del FC Barcelona. Un futbolista que no cessa a l’hora d’agregar fites al seu historial amb l’elàstica blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut