Ansu Fati: continua la història del nen trenca rècords

Ansu Fati: continua la història del nen trenca rècords

Amb 16 anys i 321 dies s’ha convertit en el futbolista més jove de la història del Barça en jugar la Champions

De rècord a rècord. Del Camp Nou al Signal Iduna Park. De la Lliga a la Champions. Perquè la competició de les estrelles ja registra a Ansu Fati com el debutant del Barça més jove. Amb 16 anys i 321 dies, l’atacant de la Masia ha estat titular en el Dortmund-Barça i ha disputat un total de 59 minuts.

Una marca que s’ha gestat una hora abans que arrenqués el partit. Quan s’han anunciat els onzes, hi figurava el número 31. D’aquesta manera, Ansu Fati es convertiria així en el futbolista més jove de la història del Barça en jugar a la Champions. Una estadística històrica que s’ha fet realitat quan la pilota de les estrelles ha començat a rodar a la gespa del Dortmund, on estava el nen trenca rècords

Després de convertir-se en el golejador històric més jove del Barça a la història de la Lliga. Després de ser el futbolista més jove de la història del Barça a ser titular en un partit al Camp Nou. Després de transformar-se en el jugador més jove a marcar i assistir en un mateix partit a la història de la Lliga. Ara, Fati aglutina un altre resultat per a les memòries del Barça i la Champions. 

Supera Bojan

Aquesta vegada, Ansu Fati li ha pres l’honor a Bojan. El davanter de Linyola, ara, passa a la segona posició. Un lloc que es va guanyar quan tenia 17 anys i 22 dies i va sortir al terreny de joc en la primera jornada de la Champions 2007/08 contra l’Olympique de Lió.

Amb el 31 al llarg de la seva esquena poc aguerrida en un escenari com Dortmund, Ansu Fati ha iniciat el matx a la banda dreta, formant atac amb Suárez i Griezmann. Però les càmeres s’han centrat més en la seva figura quan ha passat a la banda esquerra. Quan el 31 ha sumat galons a l'atac barcelonista. Desequilibri, atreviment i velocitat a cama canviada.

La història d’aquest rècord del jove de la Masia ha acabat al minut 59. Quan ha abandonat l’estadi alemany per donar pas a una figura que lidera una infinitat de rècords del FC Barcelona, Leo Messi.

Però aquesta marca i aquesta història se centra en Ansu Fati. El nen trenca rècords que vol continuar escrivint pàgines d'èxit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut