Borussia Dortmund – Juvenil A: Debut amarg amb remuntada alemanya (2-1)

Els culers, que s'havien avançat a la primera part amb un gol d'Igor, han acabat perdent en el primer partit de la fase de grups de la UEFA Youth League

Debut amarg per al Juvenil A. Els culers han perdut davant el Borussia Dortmund (2-1) en el primer partit de la fase de grups de la UEFA Youth League. Els de Víctor Valdés s'han avançat a l'inici amb un gol d'Igor, però els locals han acabat remuntant a la segona meitat per acabar enduent-se els tres punts.

Inici favorable

El matx ha començat de la millor manera possible, i és que els culers s'han avançat al marcador als tres minuts de joc: Igor, amb una rematada de cap des de dins de l'àrea, ha anotat el primer gol del partit (0-1, min. 3). Amb el gol, els de Víctor Valdés s'han fet amb el domini de la pilota, i les ocasions han seguit arribant.

Nils i Konrad han estat els protagonistes de les primeres ocasions de perill, però sense fortuna en la definició. També Jandro Orellana, després d'una espectacular acció des de l'esquerra de Konrad, ha tingut l'opció d'anotar el segon, però la seva rematada ha marxat per damunt del travesser. Així doncs, el duel ha marxat al descans amb el 0-1 al marcador i tot per decidir a la segona.

Reacció local

A la segona meitat, el tècnic blaugrana ha mogut fitxa i ha donat entrada a diversos jugadors, però ha estat el conjunt local qui ha aconseguit igualar el duel. Bona acció individual de Bakir i després d'un rebot dins l'àrea, Reyna ha anotat a porta buida (1-1, minut 60). Els alemanys han aprofitat el bon moment per seguir atacant i ha arribat el segon des del punt de penal: Raschl ha estat l'encarregat de llançar i anotar per col·locar el 2-1 (minut 68).

Amb el gol, els alemanys han tingut opcions d'anotar el tercer, però Arnau Tenas ha salvat sota pals als culers. Tot i així, els barcelonistes han intentat reaccionar, i Orellana, amb un gran llançament des de la frontal, a punt ha estat d'aconseguir l'empat, però el porter Schönnenbeck ha desviat a corner de manera providencial. Finalment, derrota del Juvenil A en el primer partit de la Youth League davant d'un rival complicat que ha aconseguit remuntar.