"La tienda de los horrores", oferta 2x1 els dies 27 i 28 de setembre

Els socis blaugrana poden aconseguir dues entrades a preu d'una per a les sessions de divendres a la tarda i del dissabte nit

Els socis del FC Barcelona poden aconseguir un 2x1 en les entrades de "La tienda de los horrores", la nova comèdia musical dirigida per Àngel Llàcer i Manu Guix, per a les funcions del divendres 27 de setembre a la tarda i el dissabte dia 28 a la nit al Teatre Coliseum de Barcelona:

Divendres 27/9 a les 18:00 h.
Dissabte 28/9 a les 21:30 h.

Els socis blaugrana poden comprar les seves entrades a través de la pàgina web de Balaña. Per accedir a l'oferta 2x1 cal utilitzar el codi promocional LATIENDAFCB en el moment de la compra*.

Enllaç a la compra: https://www.grupbalana.com/es/teatros/obras/la-tienda-de-los-horrores/

*Descompte limitat a l'aforament del teatre

Una comèdia musical electritzant a ritme de soul i rock & roll

Després del rotund èxit de "La jaula de las locas", el nou espectacle dirigit per Àngel Llàcer i Manu Guix, es caracteritza per la seva desbordant energia i humor.

La història d'amor impossible entre Seymour i Audrey, empleats en la vella floristeria del Senyor Mushnik, dóna un gir inesperat amb l'aparició d'una misteriosa planta que pot convertir els desitjos en realitat. La vida al barri de Skid Row està a punt de canviar per sempre.

Més informació www.latiendadeloshorrores.com

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut