El FC Barcelona i Assistència Sanitària presenten l'acord de patrocini dels esports professionals del Club

El FC Barcelona i Assistència Sanitària presenten l'acord de patrocini dels esports professionals del Club

El Barça i l’asseguradora oficialitzen la seva aliança sota el lema ‘Units per l’excel·lència’ al Palau Blaugrana amb la presència dels quatre capitans de seccions

El FC Barcelona i Assistència Sanitària han celebrat avui el seu nou acord de patrocini pel qual l’asseguradora, fins ara partner mèdic oficial del Club, es converteix també en el nou patrocinador principal dels esports professionals –bàsquet, handbol, futbol sala i hoquei patins– fins al 30 de juny del 2024. Una nova aliança que, sota el concepte ‘Units per l’excel·lència’, defineix la filosofia de treball d’ambdues entitats i posa de manifest els seus valors compartits com l’esforç, el respecte i el treball en equip.

L’acte s’ha celebrat al Palau Blaugrana i ha comptat amb la presència de Josep Pont, membre de la Junta Directiva i responsable de l’Àrea Comercial del FC Barcelona, i del Dr. Josep Oriol Gras, vicepresident d’Assistència Sanitària. També hi han participat els quatre capitans dels esports professionals: Ante Tomic (bàsquet), Víctor Tomàs (handbol), Sergio Lozano (futbol sala) i Aitor Egurrola (hoquei patins).

El FC Barcelona ha volgut donar la benvinguda a la família dels esports professionals a Assistència Sanitària, que amb aquesta renovada aliança contribuirà al fet que el Club blaugrana continuï creixent i consolidant el seu posicionament poliesportiu, una part molt important del que significa ser més que un Club. En aquesta línia s’ha expressat Víctor Tomàs, qui en representació dels capitans dels esports professionals ha volgut agrair el suport d’Assistència Sanitària i ha posat èmfasi en els valors comuns d’ambdues entitats com el treball en equip i l’esforç diari per assolir l’excel·lència. Ante Tomic, per part seva, ha aprofitat l'ocasió per felicitar als seus companys d’equip que ahir es van proclamar campions del món de bàsquet.

Capitans dels esports professionals del Barça

Per escenificar aquesta ‘Unió per l’excel·lència’, hi ha hagut la presència de representants dels serveis mèdics del FC Barcelona i de professionals mèdics d’Assistència Sanitària, que dia a dia treballen per millorar la salut de les persones i els esportistes, i que contribueixen, així, al seu màxim rendiment.

Des de l’inici d’aquesta temporada, les seccions professionals poliesportives ja llueixen el logo d’Assistència Sanitària a la part de davant de les samarretes, en el marc d’aquesta nova aliança que ha estat possible gràcies a la relació àmpliament consolidada entre ambdues entitats, vinculades des de fa més de 15 anys.

L’acord, que va entrar en vigor aquest 1 de juliol, s’emmarca en l’objectiu del Club de col·laborar de manera proactiva amb partners alineats amb els valors i els trets que defineixen la seva marca. Així mateix, reforça la seva aposta per buscar, en cada una de les diferents categories de partners, un acord que ajudi a l’entitat blaugrana a continuar sent líder, no només dins els terrenys de joc, sinó també en l’àmbit del patrocini i el màrqueting esportiu.

Declaracions de Josep Pont, membre de la Junta Directiva i responsable de l’Àrea Comercial

“Ja fa més de de 15 anys que Assistència Sanitària forma part de la família del Barça com a partner mèdic oficial del Club. Ara fem un pas més enllà, amb una nova aliança que representa una fita important per als esports professionals del Club i que ens permetrà seguir consolidant el seu posicionament poliesportiu, part essencial del que significa ser més que un Club”.

Declaracions del Dr. Josep Oriol Gras, vicepresident d’Assistència Sanitària

“Vincular-nos al FC Barcelona és participar en l’excel·lència. Assistència Sanitària i el Barça són dues entitats de casa, que comparteixen una mateixa idea, una mateixa voluntat d’avançar, i de fer les coses ben fetes.  Tenim en comú aquesta vocació i treballem dia a dia i dedicant els nostres esforços a assolir aquest objectiu d’excel·lència”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut