Rayo Vallecano – Barça: Poc premi a Vallecas (1-1)

El clar domini blaugrana només s’ha materialitzat amb un gol de Jenni Hermoso de penal

Primera ensopegada de la temporada. El Barça ha estat el clar dominador del partit contra el Rayo Vallecano, però només ha aconseguit sumar un punt en aquesta segona jornada de la Primera Iberdrola. Auñón ha situat l’1-0 al marcador de penal i Jenni Hermoso, també des de la pena màxima, ha situat el definitiu 1-1.

Tot i l’aclaparador domini del Barça, les blaugrana han marxat al descans sense estrenar el marcador de l’Estadi de Vallecas. Una gran organització defensiva de les locals ha evitat que les de Lluís Cortés poguessin materialitzar alguna de les primeres ocasions. Tot just començar el partit, Leila Ouahabi ha estavellat una pilota al pal esquerre de la porteria local. Als deu minuts, Larqué ha fet una doble intervenció meritòria –primer a Hamraoui i després a Graham– per mantenir la porteria a zero. L’ocasió més clara de les locals ha arribat de les botes de Paula Fernández que, des del córner, ha intentat el gol olímpic, però Sandra Paños l’ha evitat.

Els penals decideixen el resultat

Les oportunitats de gol no han cessat, però el gol ha continuat resistint-se. Oshoala a la represa, Graham després d’una gran jugada individual, Van der Gragt que no ha arribat per poc, Mariona amb un xut alt... Fins i tot Guerrero ha salvat sobre la línia una rematada de cap de Jenni Hermoso. Les locals han traspassat el mig del camp en comptades ocasions i les blaugrana han realitzat una trentena de centrades.

Malgrat això, els dos gols del partit han arribat des dels onze metres. Paños ha endevinat les intencions d’Auñón, però la capitana del Rayo Vallecano ha situat l’1-0 de penal. A falta de set minuts per al final, Jenni Hermoso ha situat la rèplica al marcador, també des del punt de penal, per posar el definitiu 1-1. Les blaugrana tindran una gran oportunitat de capgirar la situació el dissabte 21 (16 hores) contra l’Atlètic de Madrid a l’Estadi Johan Cruyff.

Fitxa del partit

Rayo Vallecano, 1

Barça, 1

Rayo Vallecano: Larqué, Guerrero, Pilar García, Andújar, Iris, Sheila, Auñón, Sáez, Bulatovic (Ángeles, min 81), Eva Alonso i Paula Fernández (Chule, min 67).

Barça: Paños, Van der Gragt, María León, J. Hermoso, Mariona, Hamraoui (Patri, min 61) , Alexia, Aitana (Oshoala, min 45), Leila (Falcón, min 45), Graham i Candela (Marta, min 71).

Gols: 1-0, Auñón (min 58); 1-1 i Jennifer Hermoso (min 83).

Àrbitra: Beatriz Arregui. Ha amonestat amb targeta groga les blaugranes Hamraoui, Osholala i María León, la local Sheila i amb targeta vermella la jugadora del Rayo Vallecano Iris.

Assistència: 925 espectadors a l’Estadi de Vallecas, en el partit de la segona jornada de la Primera Iberdrola.