Rayo Vallecano – Barça Femení: Escenari gran, ambició màxima

Rayo Vallecano – Barça Femení: Escenari gran, ambició màxima

12.00h: El conjunt blaugrana vol continuar la seva bona dinàmica de joc i de resultats a l’Estadio de Vallecas

Nou anys després, l’Estadio de Vallecas obrirà les portes a un partit de futbol femení. Serà el Rayo-Barça d’aquest diumenge, corresponent a la segona jornada de Lliga. En un escenari gran, el conjunt blaugrana intentarà mantenir la bona dinàmica de joc i de resultats manifestada fins ara, i exaltada en els dos últims compromisos davant del Tacón (9-1) i el Juventus (0-2). Seguirà així el seu exigent setembre, abans de rebre l’Atlètic de Madrid (dia 21) i el campió italià, en la tornada de Champions League (dia 25).

El Barça viatjava aquest dissabte a Madrid amb 18 futbolistes: Paños, Van der Gragt, María León, Melanie, J. Hermoso, Marta Torrejón, Mariona, Hamraoui, Alexia, Patri, Aitana, Leila, Graham, A. Pereira, Candela, Oshoala, Falcón i Gemma Font. No hi seran, per decisió tècnica, Carla, Pina i Codina, ni les lesionades Losada, Pamela Tajonar i Martens.

El Rayo, per la seva banda, acudirà a la cita molt motivat després de tants anys d’absència a Vallecas. Després d’un estiu convuls, amb canvi d’entrenador inclòs, intentarà sumar els primers punts del campionat.

Les frases de Lluís Cortés

“Esperem un rival exigent. L’any passat hi vam guanyar 0-4, però no va ser un partit còmode: elles van ser agressives i intenses. Van defensar bé, crec que ens trobarem un Rayo semblant”.

“És un orgull poder jugar en un dels camps històrics, tots l’hem escoltat o hi hem assistit com a aficionats. És una sort poder jugar en aquest camp. És bo que els clubs obrin les portes dels seus estadis i seria bo que la gent respongués assistint-hi. Seria positiu per a tots”.

Les frases de Candela Andújar

“Esperem un rival complicat. El seu camp sempre ha estat difícil, tot i que jugar a l’Estadi de Vallecas, en ser més gran, és una millor opció per a nosaltres”.

“Vaig començar lesionada, però amb l’ajut de tothom he tornat molt bé. Per a mi va ser un gran notícia, molt positiu per tornar a agafar sensacions”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut