Barça B – Prat (prèvia): A per la segona victòria de la temporada

Barça B – Prat (prèvia): A per la segona victòria de la temporada

18.00 h, Barça TV: El filial blaugrana busca retrobar-se amb el triomf a l’Estadi Johan Cruyff després del cop que va suposar la derrota al camp de l’Ejea

El Barça B busca un triomf balsàmic aquesta tarda a l’Estadi Johan Cruyff contra el Prat (18.00 hores). Una victòria que li permeti oblidar-se del dur cop que va suposar la derrota al temps afegit a Ejea després de tenir controlat el partit durant més de 90 minuts. El filial, novè classificat amb quatre punts, vol retrobar-se amb el triomf contra un rival, el Prat, que ocupa la catorzena posició en aquest inici de temporada després d’empatar els dos primers partits contra l’Hèrcules (1-1) i l’Oriola (1-1) i perdre a la darrera jornada contra el Llagostera (1-2). El partit es podrà seguir per Barça TV i per Esport3.

Garcia Pimienta, tècnic del Barça B, no podrà contar ni amb el porter Carevic, lesionat, ni amb Carles Pérez i Ansu, convocats amb el primer equip per jugar avui contra el València. El tècnic blaugrana ha convocat a 18 jugadors pel partit d’aquesta nit on a més del porter juvenil Ramon Vila figuren Sergi Puig, Morer, J. Cuenca, Guillem, Riqui Puig, Álex Collado, Monchu, Abel Ruiz, Saverio, Hiroki, Sarsanedas, R. Araujo, Jandro, Marqués, Akieme, Reis i Chumi. L’únic precedent contra el Prat a la Segona Divisió B va ser la temporada 2016/17 i el partit va finalitzar amb un 2-0 favorable als blaugranes, amb gols de Cardona i Perea.

“No serà un partit fàcil. He vist jugar en directe al Prat al primer partit de Lliga contra l’Hèrcules i és un equip que competeix molt bé. Serà un partit molt complicat com ho són tots els de la Segona Divisió B”, ha comentat Garcia Pimienta per a qui la clau del partit serà “ser fidels a l’estil Barça i estar encertats de cara a porteria”. Si el Barça B guanya sumarà la victòria número 300 a la Segona Divisió B.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut