Thiagus Petrus: “Serà un partit molt dur, contra un equip que es fa fort a casa”

Thiagus Petrus: “Serà un partit molt dur, contra un equip que es fa fort a casa”

El lateral brasiler, que tornarà a Szeged després de jugar-hi durant tres anys, i el tècnic Xavi Pascual han destacat la importància de començar la fase de grups de la Lliga de Campions guanyat a la pista del Pick-Szeged

El Barça estrenarà aquest dissabte una nova edició de la EHF Champions League, i ho farà a la pista del MOL Pick-Szeged. L’equip ha viatjat cap a Hongria aquest divendres des de Bilbao, després d’entrenar dos dies a Sant Sebastià, on es va quedar concentrat després de la victòria de Lliga a Irún (23-26). El conjunt de Xavi Pascual ha completat una última sessió aquest matí, i en acabar ha viatjat cap a Budapest.

Al final de l’entrenament, Xavi Pascual i Thiagus Petrus han valorat el moment de l’equip abans de la primera jornada de Champions. El tècnic ha destacat la importància de començar bé la fase de grups de la máxima competició europea, mentre que Petrus ha recordat que viurà un partit especial. I és que el brasiler va jugar al Pick-Szeged entre el 2015 i el 2018, abans d’arribar a Barcelona.

Declaracions de Xavi Pascual:

“Estem preparats, tot i que sabem que juguem en una pista molt complicada on pràcticament és impossible guanyar. Haurem de tenir un estat de concentració màxim, contra un equip que porta molt de temps guanyant a casa i es troba molt bé físicament. És un partit molt important i haurem de donar el màxim”.

“És un equip absolutament preparat per a ser equip d’alt nivell. Tard o d’hora entraran a la Final Four, perquè tenen molts bons jugadors i estan molt ben entrenats. És un tros d’equip. Ens obligarà a fer un partit extraordinari”.

Declaracions de Thiagus Petrus:

"Estem bastant centrats en el que ve. Serà un partit molt dur, contra un equip que es fa fort a casa. Anirem a mort"

"És molt important començar bé, i més contra ells. Si guanyem, ens empenyerà en la resta de partits”

"Sempre és especial tornar a Szeged, però quan comenci el partit aniré a per totes per ajudar el Barça, el meu equip. Els conec bé i sé el què ens trobarem. L'afició empeny bastant i no s'escolta res quan estàs jugant. Serà difícil"

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut