“Tots estem esperant aquests tipus de partits”

“Tots estem esperant aquests tipus de partits”

L’entrenador Lluís Cortés i Jenni Hermoso, molt motivats abans del debut a la Lliga de Campions al camp del Juventus

Torna la Lliga de Campions i ho fa amb un apassionant i vistós Juventus-Barça a l’anada dels setzens de final. Així doncs, el vigent subcampió d’Europa s’estrenarà amb la màxima exigència, seguint en la línia d’un més de setembre frenètic. Abans de viatjar a Torí, aquest dilluns al matí l’entrenador Lluís Cortés i la reapareguda Jenni Hermoso, motivats per a l’ocasó, han ofert una roda de premsa a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Les frases de Lluís Cortés

“Aquest inici és un luxe. Són els partits que elles volen jugar i que jo vull entrenar. Tots estem esperant aquest tipus de partits. És cert que arriben aviat, però hem tingut tota la pretemporada per preparar el mes de setembre, que sabíem que seria dur i exigent”.

“Tenir més experiència europea que la Juve és un punt a favor. El que vam viure l’any passat ens va fer créixer i ser més madures per poder afrontar aquesta competició”.

Les frases de Jenni Hermoso

“La temporada passada ho vaig viure des de la grada i van fer història. Ara que soc aquí vull fer història també. Espero que comencem amb bon peu”.

“No cal motivació extra. Serà un partit molt dur, que l’hem de preparar el màxim possible. Hem treballat molt bé durant la temporada per afrontar partits com els que vindran”.

“Va ser un regal el que va passar l’altre dia. No m’esperava la rebuda i serà bonic de recordar. Va ser una nit màgica”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut