Quatre blaugranes al “The Match”

Quatre blaugranes al “The Match”

Aquesta nova competició enfronta als millors atletes dels Estats Units amb els millors de la Unió Europea

Tal com passa al golf, i com passa des de fa uns anys al tennis amb la Lavvers Cup, l’atletisme també enfrontarà als Estats Units i a Europa. “The Match”, tal com s’ha anomenat aquesta competició, reuneix des d’avui els millors atletes dels dos bàndols en una competició de dos dies que es disputa a Minks.

Competició mixta i per equips

Aquest títol, que ja es disputava els anys 60 i 70, és disputa per equips, és a dir, segons la posició de cada atleta es sumen punts per al còmput global (9 punts per al guanyador de la prova, 7 per al segon, 6 per al tercer i així successivament).

A més, cal tenir en compte que “The Match” és una competició mixta i, per tant, tant les proves masculines com les femenines sumen de forma conjunta.

Quatre blaugranes amb Europa

Entre els noms que l’equip europeu ha triat hi ha quatre blaugranes. Es tracta d’Ibrahim Ezzaydouny, atleta dels 3.000 metres obstacles que recentment ha aconseguit la mínima per als Jocs Olímpics, Héctor Santos, plata a l’europeu sub-23 en la prova de salt de longitud, així com Cristina Lara i Jaël Bestué que formaran part del relleu de 4x100 femení.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut