El número 100 de la REVISTA BARÇA, ja disponible en format multimèdia

El número 100 de la REVISTA BARÇA, ja disponible en format multimèdia

Tots els socis i sòcies poden accedir gratuïtament a aquesta versió de la publicació baixant-se l’aplicació FC BARCELONA REVISTA

El número 100 de la REVISTA BARÇA, que ha arribat durant els últims dies en format físic a casa dels socis, ja es pot llegir també en format multimèdia. En aquesta edició Antoine Griezmann és el protagonista del reportatge d'obertura, en el qual s'analitza la figura futbolística del francès. A través d'una entrevista en profunditat la nova incorporació del primer equip repassa la seva carrera professional i els seus records com a esportista. De Jong, Neto i Junior són alguns dels altres protagonistes d’aquesta publicació que també destaca les incorporacions al Barça de bàsquet i de l'equip de futbol femení.

El format multimèdia de la revista manté la majoria de reportatges de l’edició impresa, però canvia completament la manera de presentar-los. Galeries de fotos, vídeos, efectes visuals i infografies de dades ajuden a completar els articles de forma amena i interactiva. L’objectiu és evolucionar la publicació per apropar-la encara més al soci i fer més còmode el consum dels seus continguts.

Com descarregar l’APP de la ‘Revista Barça’

Per accedir a la versió en format multimèdia els socis i sòcies han de descarregar-se gratuïtament l’aplicació FC BARCELONA REVISTA, disponible a Google Play per als dispositius Android i a Apple Store per als del sistema iOS. Per accedir a la publicació cal introduir la clau de soci i el codi personal i escollir l’idioma en què es vol llegir: català o castellà.

Passos que cal seguir: 

1.        Buscar l’app a Apple Store (iOs) o Google Play (Android).

2.       Cercar ‘FC Barcelona Revista’.

3.       Descarregar l’app (apareix nova icona a l’escriptori).

4.       Apareix pantalla de ‘login’ de socis.

5.       Introduir la clau de soci i el codi personal. Acceptar política legal i de privacitat.

6.       Apareix el quiosc. Es pot triar ‘seleccionar idioma’ a l’extrem superior dret.

 
Com es pot aconseguir la clau de soci i el codi personal?

La clau de soci és un número que es pot trobar en el carnet de soci i el codi personal o PIN és una clau que s’entrega en el moment de formalitzar l’alta de soci o que es pot recuperar en qualsevol moment per dues vies: els titulars poden fer-ho de manera presencial a l’OAB o a través del web del Club, accedint a l’apartat de socis, tràmits online i seguint els passos per obtenir el codi personal.

Per descarregar la revista només caldrà posar la clau i el codi una vegada, i si permetem que ens enviïn notificacions, ens enviaran una notificació ‘push’ cada vegada que hi hagi una actualització de la revista o es pugui descarregar un número nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut