Tot llest per la defensa de la Supercopa

Tot llest per la defensa de la Supercopa

Barça i Santboiana s’enfronten aquesta tarda en el primer partit oficial de la temporada i amb el primer títol en joc

Un derbi per començar és un bon començament. Un títol per començar, també és un bon començament. Però unir aquests dos factors fan que sigui la millor estrena possible. Des de que la Federació Catalana de Rugby va inaugurar l’any passat la Supercopa Catalana, els amants de l’oval posen a prova el seu ritme cardíac des del primer dia de competició.

Barça i Santboiana es veuran les cares aquesta tarda en un partit que es disputarà al Baldiri Aleu i en el qual es posa en joc el primer títol de l’any.

Revalidar el títol de “supercampions”

La primera edició de la Supercopa Catalana va acabar decantant-se a favor del Barça. Tant els blaugranes com els de Sant Boi van sorprendre’s mútuament amb un ritme altíssim des del primer minut, convertint el que a priori era un partit amistós en una gran final.

Un duel que el Barça va haver de remuntar en dues ocasions tot i ser millor durant diverses etapes del partit, i que va ser el millor inici possible per a una temporada històrica per als barcelonistes.  

Un nou Barça

Enguany, l’objectiu és revalidar el títol tot i que el tècnic del Barça, Sergi Guerrero, va assegurar que “el més important és l’inici de la lliga davant el Salvador” (la setmana vinent a la Foixarda).

A més, el Barça compta amb 11 cares noves en la seva plantilla, un fet que necessàriament implica donar temps a un equip que, tot i que compta amb grans noms, necessita minuts per tal d’unir-se i mostrar la seva millor versió.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut