Quatre de sis en l’estrena

Quatre de sis en l’estrena

Les blaugranes s’imposen davant el Terrassa (2-1), empaten davant el Castelldefels (0-0) i comencen de forma positiva la Copa Catalunya

El Barça Hockey Herba femení ja ha arrencat el seu pas en la primera competició de la temporada, la Copa Catalunya. Les blaugranes, amb Adrián Wilches com a nou tècnic, han començat amb força aquest torneig que enfronta als equips catalans de cada categoria, en aquest cas primera divisió.

Victòria i empat per liderar la classificació 

Després de dues jornades, el primer equip femení d’hoquei herba del Barça no es pot queixar. Amb una victòria i un empat, les blaugranes han sumat 4 dels sis punts possibles fins al moment.

En el primer partit oficial al Pau Negre, Martina Melon i Maria Sol Castronuevo van anotar per donar la victòria al Barça per 2-1 davant el CD Terrassa. En el segon partit, disputat ahir al vespre, Castelldefels i Barça es van repartir els punts després d'empatar a 0.

Aquests dos resultats deixen a les del Pau Negre en primera posició amb 4 punts, seguides del Línia 22 amb 3, però amb un partit menys. El pròxim partit del Barça serà diumenge (12.30h) davant l’Atlètic Terrassa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut