Viatge de l'Agrupació a Polònia contra el càncer infantil

Viatge de l'Agrupació a Polònia contra el càncer infantil

El ABJ masculí participa en diferents activitats de sensibilització

L'equip masculí de l'Agrupació Barça jugadors es va desplaçar donis del passat diumenge fins avui dimarts a la localitat de Wroclaw, Polònia, amb l'objectiu de participar en un acte solidari que ha promogut la lluita contra el càncer infantil. 

Els jugadors de l’ABJ van visitar l'hospital Przyladek Nadziei de Wroclaw el passat diumenge, on van passar el matí al costat de diversos petits malalts i els seus familiars. Amb ells, van estar compartint diferents anècdotes a més de brindar-los alguns regals.

Robert Fernández, ex secretari tècnic i exjugador del FCB, que ha format part de l'expedició “és molt bonic poder veure com l'esport promou tota aquesta solidaritat. La jornada a l'hospital va ser molt emocionant, poder estar amb els nens va ser una cosa preciosa ja que, d'alguna manera, la nostra visita va servir per a donar un àpex d'esperança i fe per a tots ells. A més, aquesta visita és una mostra més dels valors que promou l'Agrupació i el Club en general, on la sensibilitat davant aquestes situacions és un dels segells personals de la casa”.

L'equip també va jugar un partit benèfic organitzat per l'equip Storwarzyszenie Orla Wasosz. L’ABJ es va imposar per 3-10 amb gols de Mario Rosas, Oscar Olles, Jordi Martínez, Vilches, Molina, Jordi Rebollo (3) i per a acabar un gol en pròpia per part de l'equip contrincant.




Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut