El dorsals del primer equip, confirmats

El dorsals del primer equip, confirmats

Després de tancar-se el mercat de fitxatges d’estiu aquests són els dorsals dels jugadors blaugrana

Després del mercat d’estiu, els dorsals dels jugadors del primer equip ja són definitius. La majoria de la plantilla segueix lluint el mateix número a la samarreta que la temporada passada. Aleñá, que canvia el 21, ara per a Frenkie de Jong, pel 19 és l’únic jugador que canvia el dorsal.

Neto defensarà el 13 que havia portat Cillessen en la seva etapa com a blaugrana. Per la seva banda, Griezmann seguirà defensant el 17, un número que la temporada passada havia portat Murillo. Un altre dels fitxatges d’aquest curs, Junior, tindrà el 24 a la samarreta. Un número que havia defensat Thomas Vermaelen la seva darrera temporada com a blaugrana.

Pel que fa a Moussa Wague, que puja del Barça B al primer equip, lluirà el 16 que havia portat Sergi Samper el curs passat fins que va marxar al Vissel Kobe. D’aquesta manera, dorsals que històricament havien estat ocupats, com el 7, el 12 o el 14, aquest curs quedaran lliures, de moment.

Dorsals amb un vincle històric

A banda de tots els fitxatges i canvis de dorsals hi ha diversos números que no patiran canvis pel que fa als jugadors que els lluiran. Estem parlant de jugadors com Leo Messi, que lluirà el 10 per dotzena temporada consecutiva, igual que Gerard Piqué, que ho farà amb el número 3 a l’esquena.

Pel que fa a Jordi Alba, portarà el 18 per vuitè curs. Trobem casos molt semblants en l’1 de Ter Stegen, el 4 de Rakitic, el 5 de Sergio, el 9 de Suárez i el 20 de Sergi Roberto. Tots cinc culers defensaran els respectius dorsals per sisena temporada seguida.

Jordi Alba portarà el '18' per vuitena temporada consecutiva
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut