L’Assemblea de Socis Compromissaris, el 6 d'octubre

L’Assemblea de Socis Compromissaris, el 6 d'octubre

Així ho ha acordat la Junta Directiva del FC Barcelona, reunida aquest dilluns en sessió ordinària al Camp Nou, on també ha tractat altres qüestions

La Junta Directiva del FC Barcelona, reunida avui en sessió ordinària al Camp Nou, ha tractat sobre les qüestions següents:

Convocatòria de l’Assemblea General de Socis Compromissaris 2019

La Junta Directiva, de conformitat amb el que preveu l’article 27è dels Estatuts, ha acordat convocar una Assemblea General Ordinària de Socis Compromissaris, que se celebrarà al Palau Blaugrana el proper dia 6 d’octubre, a les 15.00 hores en primera convocatòria i a les 15.30 hores en segona convocatòria, amb l’ordre del dia següent:

1. Informe del president.

2. Liquidació de l’exercici econòmic 2018/19.

3. Pressupost de l’exercici econòmic 2019/20.

4. Ratificació, si s’escau, de l’acord de la retirada de les distincions honorífiques atorgades a Francisco Franco.

5. Ratificació, si s’escau, del Síndic dels Socis designat, de conformitat amb el que preveu l’article 57.2 dels Estatuts.

6. Propostes de socis d’acord amb el que estableix l’article 20.11 dels Estatuts.

7. Informe de la Fundació del FC Barcelona. 

8. Informe de la Comissió de Control i Transparència.

9. Informe del Síndic dels Socis.

10. Torn obert d’intervencions.

La Junta ha posat èmfasi en la importància de la participació de tots els socis compromissaris, i ha recordat que poden gaudir de tota la informació de les qüestions que s’hi abordaran amb antelació. Per aquest motiu, el Club obrirà l’Oficina del Compromissari, posarà a la disposició de tots els convocats la documentació relativa als punts inclosos a l’ordre del dia, i organitzarà diverses trobades informatives a l’Auditori 1899.

Enguany es convocaran un total de 4.529 socis compromissaris. La convocatòria formal d’aquesta Assemblea, amb el seu Ordre del Dia, es publicarà els propers dies en diversos mitjans de comunicació.

Condol per la mort de la filla de Luis Enrique Martínez

La Junta Directiva vol expressar el seu condol a l’exentrenador del FC Barcelona, Luis Enrique Martínez, a la seva esposa i a tota la família, per la mort de la seva filla Xana. Tota la família barcelonista lamentem profundament aquesta pèrdua, i els volem fer costat en aquest moment tan dolorós.

Condol per la mort de Ricard Navarro

La Junta Directiva vol expressar el seu condol a la vídua i a la família de Ricard Navarro, treballador de l’Àrea d’Operativa d’Instal·lacions i Corporativa del Club, que ens va deixar aquest mes d’agost després de trenta-nou anys de trajectòria professional a l’entitat.

Felicitacions als campions i campiones

La Junta Directiva vol expressar públicament la seva felicitació als diversos equips que han obtingut títols en aquestes primeres setmanes de la temporada. A l’equip de futbol femení per la consecució de la Copa Catalunya a la final disputada contra l’Espanyol, i a l’equip d’handbol, que aquest cap de setmana es va proclamar campió de la IHF Super Globe, després de superar el Kiel a la final jugada a l'Aràbia Saudita.

Potenciació de l’Àrea de Metodologia

La Junta Directiva ha acordat la potenciació immediata de l’Àrea de Metodologia que tindrà com a objectiu assegurar el llegat de l’estil de joc que ha esdevingut un tret diferencial i genuí del nostre club en el decurs de les darreres dècades.

Aquesta àrea estarà dirigida pel Paco Seirul·lo , que comptarà amb un equip que, de manera transversal i per mitjà d’un procés caracteritzat per la integració dels diferents departaments i àrees implicades, tractarà d’oferir el millor servei possible a tots els jugadors i jugadores, mitjançant la preparació d’un cos de formadors amb un perfil que segueixi l’estil de joc del Club, així com la proposta metodològica, didàctica, tècnica i pedagògica corresponent.

D’aquesta manera, el Club pretén que tots els jugadors i jugadores puguin expressar-se des de la materialització d’aquest estil, amb la finalitat de nodrir els  dos primers equips de futbol.

Obertura de la Barça Store de Canaletes

La Junta Directiva ha estat informada de l’obertura, durant els propers dies, de la nova Barça Store Canaletes. Ubicada al número 124 de la Rambla, a l’edifici de l’antic Hotel Montecarlo, i seu als anys 20 del diari Las Noticias, compta amb 1.900 m2  distribuïts en tres pisos.

La Barça Store Canaletes, situada en un entorn ple d’història blaugrana, té una clara vinculació amb la ciutat i Catalunya a través d’alguns elements decoratius inspirats en les èpoques Modernista i Noucentista, i també serà un referent tecnològic, ja que compta amb holografies, pantalles de 360º i un terra interactiu.

Aquesta obertura s’emmarca en el pla d’expansió del negoci de retail a través de la societat Barça Licensing and Merchandising (BLM), i serà la cinquena Barça Store gestionada directament pel Club, després de les del Camp Nou, el passeig de Gràcia, La Roca Village i la de l’aeroport de Barcelona T2.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut