Sergio Akieme s’incorpora al Barça

Sergio Akieme s’incorpora al Barça

El lateral esquerre procedent del Rayo Vallecano, de 21 anys, signa per dues temporades, ampliables a dues més, i la seva clàusula de rescissió serà de 40 milions d’euros

El FC Barcelona i el Rayo Vallecano han arribat a un acord per al traspàs del jugador Sergio Akieme, de 21 anys, al club blaugrana, que signa per a les properes dues temporades, ampliables a dues més. Akieme tindrà una clàusula de rescissió de 40 milions d’euros. El jugador ja ha passat aquest dilluns les pertinents proves mèdiques i ha signat el seu nou contracte en presència de Patrick Kluivert, director del futbol formatiu, i Ramon Planes, adjunt al secretari tècnic del primer equip. El jugador lluirà el dorsal número '18'.

Sergio Akieme, lateral esquerre amb ascendència equatoguineana, es va formar al futbol base del Parla fins que a l’edat juvenil va fitxar pel Rayo Vallecano. El juny del 2017 va debutar amb el conjunt madrileny a la Segona Divisió A al camp del Sevilla Atlètic. La temporada 2018/19 va jugar dos partits a Primera Divisió i aquesta temporada 2019/20 va jugar com a titular el partit de la primera jornada contra el Mirandés. Es tracta d’un defensa intens amb molta arribada a l’àrea contrària.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut