Barça B – Nàstic (prèvia): Primer partit oficial a l’Estadi Johan Cruyff

Barça B – Nàstic (prèvia): Primer partit oficial a l’Estadi Johan Cruyff

19.00h, Barça TV / Esport3: El filial blaugrana estrena aquesta tarda la seva nova casa en un partit molt difícil en el que busca la victòria 300 a la Segona Divisió B

Si hi ha un partit avui ple d’al·licients no és un altre que el Barça B – Nàstic d’aquesta tarda a les 19.00 hores. El primer al·licient és obvi: és el primer partit oficial de Lliga al nou Estadi Johan Cruyff que va ser inaugurat el passat dimarts. El segon també és obvi: serà un jugador blaugrana qui marqui el primer gol oficial al nou estadi? El tercer al·licient és veure si el Barça B suma avui la victòria 300 de la seva història a la Segona Divisió B. Tot això sense oblidar que avui és el debut oficial del davanter japonès Hiroki Abe i que Abel Ruiz complirà el seu partit número 50 amb el Barça B. Molts al·licients, per tant, per no perdre’s aquest partit contra un Nàstic que és un dels rivals més potents de la categoria. El partit es podrà seguir per Barça TV i Esport3.

Garcia Pimienta, tècnic del Barça B, no podrà contar ni amb el porter Carevic, lesionat, ni amb Carles Pérez i Ansu, que ahir van jugar amb el primer equip contra Osasuna. El tècnic blaugrana ha convocat a 18 jugadors pel partit d’aquesta tarda: Iñaki Peña, Sergi Puig, Morer, J. Cuenca, Mingueza, Chumi, Araujo, Guillem, Monchu, Reis, Sarsanedas, Riqui Puig, Jandro, Collado, Kike Saverio, Abel Ruiz, Marqués i Hiroki. El darrer precedent contra el Nàstic a casa va ser la temporada 2017/18, a Segona Divisió A, i el resultat va ser d’empat (1-1), amb gol de Marc Cardona.

El Barça B és conscient de la dificultat del partit, contra un rival que la passada temporada jugava a la Segona Divisió A, però no vol deixar-se sorprendre com la temporada passada al seu primer partit a casa quan va perdre 0-1 contra l’Ejea. “Inaugurem l’estadi en un partit oficial contra un rival que acaba de baixar de Segona A. Serà un partit molt atractiu amb dos rivals que intentarem estar el més amunt possible a la classificació. Som conscients que haurem de ser molt fidels al nostre estil si volem guanyar al Nàstic”, ha explicat Garcia Pimienta.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut