La convocatòria per visitar El Sadar

La convocatòria per visitar El Sadar

Ernesto Valverde ha donat a conèixer els 18 jugadors citats, per afrontar la tercera jornada de Lliga a Pamplona (17 hores)

La Lliga segueix el seu curs i després de la victòria contra el Betis al Camp Nou, els d’Ernesto Valverde volen aconseguir els primers punts a domicili. El Barça visita Pamplona en la tercera jornada de Lliga i abans de l’aturada internacional del proper cap de setmana. Per aquest partit, que es disputarà a les 17 hores a l’estadi de El Sadar, Valverde ha facilitat aquest divendres la llista de 18 convocats. 

Per aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els següents futbolistes: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Arthur, Rafinha, Lenglet, M. Wague, Griezmann, Jordi Alba, S. Roberto, F. De Jong, Vidal, Umtiti, Iñaki Peña, C. Pérez i Ansu Fati. Queden fora de la convocatòria per decisió tècnica Todibo i Aleñá i per lesió Suárez, Messi, O. Dembélé, Neto i Junior.

Darrera sessió sense Junior

Aquest divendres l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra el CA Osasuna. Una sessió que ha comptat amb el jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova i on també han entrenat Iñaki Peña i C. Pérez del Barça B, i Tenas i Ansu Fati del Juvenil A. Qui no s’ha entrenat ha estat Junior per unes molèsties al genoll esquerre. Després de l’entrenament s’ha confirmat que té una distensió al lligament lateral intern del genoll esquerre. És baixa per aquest partit i la seva evolució en marcarà la seva tornada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut