Arnau Comas marxa cedit a l’Olot

Arnau Comas marxa cedit a l’Olot

El defensa del Barça B, que té contracte fins el 2022, jugarà cedit una temporada a l’equip gironí de la Segona Divisió B

Arnau Comas també marxa cedit a l’Olot. El defensa català del Barça B jugarà cedit, com el també blaugrana Peque, una temporada a l’equip gironí de la Segona Divisió B. Comas té contracte amb el FC Barcelona fins el 2022, ampliable dos anys, i la seva clàusula de rescissió és de 25 milions d’euros mentre sigui jugador del Barça B i de 80 milions si puja al primer equip.

Blaugrana des dels 10 anys

Arnau Comas, nascut a Cassà de la Selva fa 19 anys, va arribar al Barça l’any 2010, quan era aleví de primer any, procedent del Girona i va jugar a l’Aleví C a les ordres de Jordi Font. Ha passat per totes les categories del futbol formatiu blaugrana on ha estat escollit, per exemple, millor jugador en tornejos com el MIC, on es va enfrontar amb l’Aleví A de Marcel Sans als Obama de l’Atlético de Madrid, o Peralada. Va guanyar la Lliga i la UEFA Youth League amb el Juvenil A de Garcia Pimienta la temporada 2017-18. Aquesta darrera campanya 2018-19 ha estat marcada per les lesions i només va poder participar en sis partits, tots ells com a titular, de la UEFA Youth League.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut