El nou Barça B, davant del repte

El nou Barça B, davant del repte

El filial, amb algunes novetats, estrena una exigent categoria de plata

El mateix cap de setmana que engega la Primera Iberdrola, el 7 i 8 de setembre, també ho farà la nova categoria de Plata, denominada Reto Iberdrola. Gràcies als resultats obtinguts la temporada passada, el Barça B serà un dels participants de la nova competició, dividida en dos.

Les blaugranes compartiran Lliga amb quinze equips del nord de l’Estat. Són els següents: AEM Lleida, Madrid CFF B, Seagull, Racing, Alabès, Friol, Oviedo, Atlètic de Madrid B, Athletic Club B, Eibar, Saragossa CFF, Sporting Gijón, Pozuelo, Parquesol i Osasuna. El debut serà a casa el diumenge 8 de setembre davant l'AEM. Tots els partits del Barça B com a local seran a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

El filial seguirà dirigit per Jordi Ventura i Miguel Llorente. Una de les novetats en l’staff tècnic és la incorporació d’Irene del Río com a preparadora física. L’exjugadora del primer equip havia estat la segona entrenadora del Juvenil-Cadet les dues últimes temporades.

Pel que fa a les jugadores, els fitxatges són la portera Meritxell Muñoz (Mercantil, 2003), les defenses Júlia Mora (Espanyol, 1997) i Emma Ramírez (Espanyol, 2002) i la davantera Arola Aparicio (Universitat d'Arkansas, 1997). Les baixes han estat Paula Argelaguet, Georgina López, Laura Linares i Marta Vilarrasa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut