Acord amb el FC Twente per a la cessió d’Oriol Busquets

Acord amb el FC Twente per a la cessió d’Oriol Busquets

El migcampista català del Barça B jugarà cedit una temporada, sense opció de compra, a l’equip holandès de l’Eredivisie

Oriol Busquets deixa el Barça B. El migcampista català jugarà cedit una temporada, sense opció de compra, al FC Twente de l’Eredivisie. Un equip que acaba de pujar a la màxima categoria holandesa on militen vells coneguts d’Oriol Busquets com Aitor Cantalapiedra, Javier Espinosa i Julio Pleguezuelo. Busquets té contracte amb el FC Barcelona fins el 2021, ampliable a dos més, i una clàusula de rescissió de 200 milions d’euros.

Oriol Busquets, de 19 anys, va arribar al FC Barcelona l’any 2007 a l’edat de 8 anys, quan encara era benjamí, procedent de l’Escola de Futbol Sant Feliu. El seu paper en els diferents equips en els que ha militat al futbol formatiu blaugrana ha estat sempre fonamental, fins i tot va passar de l’Infantil A al Cadet A sense jugar al Cadet B, fins que el 29 d’abril del 2017, encara en edat juvenil, va debutar al Barça B de la mà de Gerard López en un partit al Miniestadi contra el Prat de la Segona Divisió B en substitució d’Alberto Perea.

Pocs mesos després, el 19 d’agost de 2017, Oriol Busquets, internacional a totes les categories inferiors de la selecció espanyola, debutava a la Segona Divisió A amb el Barça B al camp del Valladolid. Encara que el seu debut més esperat, amb el primer equip, va ser el 29 de novembre del 2017 a la Copa del Rei contra el Murcia.

La passada temporada 2018/2019, amb Garcia Pimienta a la banqueta del filial i sent un dels quatre capitans de l’equip, va participar, després de superar una lesió de genoll de llarga durada, en un total de 30 partits, 25 dels quals com a titular, i va sumar 2.208 minuts de joc en què va marcar un gol de falta directa contra el València Mestalla al Miniestadi. Ha estat un fix en els entrenaments del primer equip, amb el qual la temporada passada va anar convocat al partit d’anada dels quarts de final de la Copa del Rei disputat al Camp Nou contra el Sevilla (2-0).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut