Les meravelles de Ferrao

Les meravelles de Ferrao

El pivot brasiler va afegir una joia més a la seva col·lecció de gols impossibles en el debut a la Intercontinental contra el Shenzhen

En només 12 hores, el gol de Ferrao contra el Shenzhen acumula més de 2 milions i mig de visualitzacions a l’Instagram global del FC Barcelona i s’ha fet viral a la xarxa. Un gol extraordinari. Ferrao pressiona al rival en camp contrari, roba la pilota, encara al porter, fa una pausa, l’aixeca i defineix amb una vaselina precisa. Un gol d’una tècnica prodigiosa. Un dia més a l’oficina per a Ferrao.

Les 5 joies de Ferrao

La temporada passada Ferrao va fer 55 gols i va ser determinant en la consecució del triplet del Barça. En total, el brasiler acumula 194 dianes en cinc temporades al Club (ara comença la sisena), i és el quart golejador històric de la secció només per darrera de Wilde (247 gols), Lozano (241 gols) i Fernandao (197 gols).

Ferrao és un clar aspirant a la pilota d’or d’aquest any, el Futsal Planet Award al millor jugador del món. El pivot brasiler ha reivindicat la seva candidatura a la pista a base gols impossibles. Entre els més destacats, el gol d’esperó a la final de la Copa del Rei i un xut a l’escaire en el primer partit de la final contra ElPozo. El seu preferit, un control orientat i definició de vaselina contra Movistar Inter al Palau. I per completar el top 5, una trepitjada que val una lliga en el quart partit de la final a Múrcia, i el gol que ja s’ha fet viral contra ElPozo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut