Calafell – Barça: Segon partit per agafar referències

Calafell – Barça: Segon partit per agafar referències

L’equip blaugrana afronta la segona jornada de la Lliga Catalana amb l’objectiu de segellar l’accés als quarts de final

El primer partit contra el Girona (3-1), divendres passat, va servir per tenir la primera referència del Barça 2019/20. I, sense molt marge de preparació, aquest dimarts arriba la segona jornada de la Lliga Catalana amb la disputa del duel contra el Calafell (21.00 hores). El partit es jugarà a la pista del Vendrell perquè el pavelló Joan Ortoll de Calafell segueix sense estar disponible per obres.

Per a Edu Castro, els objectius per al primer partit a domicili són clars: seguir obtenir referències per “veure què hem de millorar i en què hem d’insistir” i també “consolidar la primera victòria per intentar acabar primers de grup”. En cas de victòria, l’equip seria matemàticament el líder del Grup A i jugaria els quarts de final a Vic el dilluns 2 contra el segon classificat el Grup D.

En el mateix sentit s’ha pronunciat Nil Roca, destacant que “l’equip afronta el partit per seguir creixent”. “Volem fer-ho el millor paper possible a la Lliga Catalana, però tenim l’exemple del primer partit contra el Girona, que ens va costar molt”. “Hem de seguir millorant perquè ens queda molt”, ha finalitzat Roca.

El tècnic blaugrana ha convocat el jove del planter Marc González per cobrir la baixa per fractura nasal de Pablo Álvarez, que segueix en procés de recuperació i que aquest dilluns ha participat amb el grup en l’entrenament.

Canvi d’entrenador en un equip que manté el bloc

El Calafell va finalitzar la temporada del seu retorn a l’OK Lliga en desena posició i s’ha reforçat amb Arnau Xaus (Juventude de Viana), David París (RHC Lyon) i Guido Pellizari (Vendrell). El canvi més significatiu és l’arribada de Ferran López (Igualada) a la banqueta: “És un entrenador amb prestigi i experiència, que els farà jugar molt bé”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut