L’equip viatja amb il·lusió cap a la SuperGlobe

L’equip viatja amb il·lusió cap a la SuperGlobe

Els blaugrana volen aconseguir el títol per tercer any consecutiu

El Barça viatja a Dammam (Aràbia Saudita) amb l’objectiu de tornar, novament, amb la SuperGlobe a casa. Els de Xavi Pascual han guanyat el Campionat Mundial d’Handbol quatre vegades (2013, 2014, 2017 i 2018). Aquesta temporada debutaran a la competició contra el Al-Duhail en els quarts de final el dimecres 28 (16:20 hores). Si superen el conjunt qatarià, s’enfrontaran al vencedor del duel entre l’Al Wehda i el Taubaté el dijous 29.

L'equip viatja amb 17 jugadors: 16 del primer equip (tots menys Mortensen) i Àlex Pascual, del filial. Aleix Gómez, que va tenir unes molèsties al peu esquerre en l’últim partit, no ha entrenat però viatja. L’avió surt a les 15:30h i es fa escala a Dubai. L’equip arribarà de matinada a Dammam, on entrenarà dimarts a la tarda.

Xavi Pascual

“Estem en bona línia, però som conscients del moment de la temporada en què ens trobem. És una competició oficial i la volem guanyar”.

“Durant les darreres pretemporades hem disputat partits contra equips d’alt nivell i això passa cada cop que disputem la SuperGlobe. Ens porten un cert avantatge pel que fa al rodatge, però no podem hipotecar el nostre futur. El nostre objectiu és guanyar-la”.

“Convivim molt temps junts. Els entrenaments formen part de les dinàmiques de grup i hem estat una setmana a Andorra. Els nous fitxatges ja no es noten que són nous i estan totalment adaptats”.

Raul Entrerríos

“Arribem amb l’equip en construcció, però la competició és així. L’hem d’afrontar amb la màxima competitivitat. Tenim confiança i una molt bona plantilla per enfrontar-nos a qualsevol rival”.

“Entre tots hem d’intentar, que l’adaptació dels nous jugadors sigui el més ràpid possible. Cindric és un jugador molt intel·ligent i s’està adaptant molt ràpidament al nostre estil de joc”.

“Cada cop que disputo una competició, és inevitable pensar que pot ser l’última vegada que la jugui. En principi, aquest serà el meu darrer any i el vull gaudir al màxim”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut