Excels debut de Griezmann al Camp Nou

Excels debut de Griezmann al Camp Nou

El davanter francès ha enlluernat l’equip amb dues dianes i una assistència en la seva estrena oficial a l’Estadi

Hi ha jugadors que estan tocats per una vareta i un d’ells és Antoine Griezmann. El davanter francès s’ha erigit com un dels grans protagonistes del partit després de posar-se l’equip a l’esquena en atac, davant les absències de Messi, Suárez i Dembélé. Perquè quan l’equip més el necessitava ha aparegut per marcar un doblet de molta qualitat. Dos gols que han servit per capgirar el marcador i obrir la golejada posterior davant el Betis (5-2).

El primer, demostrant que és un autèntic depredador de l’àrea amb una gran rematada després d’una assistència de Sergi Roberto. Un gol que ha significat l'empat. I el segon, amb un xut potent, col·locat i creuat impossible per al porter del Betis, Dani Martín, i que ha servit per donar la volta al marcador. Un gol només a l'abast dels escollits. Una rosca imparable que ha emocionat el Camp Nou, rendit al francès.

Però Griezmann no només ha brillat amb gols, sinó que ha dotat l’equip d’espais, velocitat i desequilibri. I ha arrodonit la seva actuació amb una gran assistència a Arturo Vidal que ha significat el cinquè gol blaugrana. Un partit excels en la seva primera nit màgica al Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut