El Shenzhen xinès, el primer obstacle

El Shenzhen xinès, el primer obstacle

El Barça debuta a la Intercontinental sabent que el format de la competició no dona cap marge d’error (13h, BarçaTV, Esport i Gol)

La Intercontinental alça el teló aquest dilluns amb un partit trampa que enfrontarà el Barça contra el Shenzhen xinès. Trampa per dos motius: el potencial del rival; i, sobretot, el format de la competició. El partit es podrà veure en directe per BarçaTV, Esport3 i Gol.

Només val guanyar

El Barça ha de guanyar sí o sí els dos partits de la fase prèvia contra el Shenzhen i contra el Corinthians per assegurar el passi a les semifinals. El cartell de la Intercontinental consta de 9 equips repartits en 3 grups de 3 equips, i només es classifiquen per a les semifinals el primer classificat de cada grup i el millor segon.

Per afrontar el debut a la Intercontinental el tècnic Andreu Plaza compta amb tots els jugadors disponibles i haurà de fer un descart a la prèvia del partit per conformar una convocatòria final de catorze. Sobre el rival, el jugador més conegut del Shenzhen és l’ex de Movistar Inter Serginho. A més, el conjunt xinès compta amb 4 jugadors iranians a la plantilla que donen un plus de qualitat a l’equip.

Lozano, il·lusionat

El capità Sergio Lozano ha sigut protagonista a la roda de premsa oficial del torneig que s’ha celebrat aquest migdia a Bangkok. “Veig a l’equip molt il·lusionat i amb moltes ganes de fer un bon paper i sortir campions”, ha dit Lozano. “La Copa és molt bonica i a mi personalment em fa molta il·lusió perquè ni el Club ni jo l’hem pogut guanyar mai encara, a veure si a la tercera va la vençuda”, ha remarcat el capità.

esquerda_thai

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut