Rivillos, el 'fitxatge' més il·lusionant

Rivillos, el 'fitxatge' més il·lusionant

L’ala de Torrejón ha seguit un pla específic de treball per començar en plenes condicions la temporada després d’un any en blanc

Tot i que el Barça només ha incorporat de forma oficial a Daniel, està clar que un dels millors ‘fitxatges’ per a la present temporada pot ser el retorn en plena forma de Mario Rivillos. El de Torrejón pràcticament no va jugar la temporada passada, encara convalescent de l’operació al genoll que el va mantenir més de set mesos de baixa, concretament fins el passat mes de febrer.

Màxima il·lusió per tornar

“La temporada passada va ser molt dura, les meves condicions físiques no em permetien estar al nivell de la resta de l’equip i patia molt sense poder aportar res i veient els partits des de la graderia”, reconeix Rivillos.

“Aquest estiu he treballat molt i m’he esforçat molt per arribar a la pretemporada en plenes condicions. Estic molt content, molt compenetrat amb els companys i molt feliç de tornar. La Intercontinental és una bona oportunitat per posar-me a prova, vinc amb moltíssimes ganes i molta il·lusió de tornar a aportar coses a l’equip”, explica el de Torrejón.

Ganes de Intercontinental

“Ser campió del món no és gens fàcil, el torneig té equips de molt prestigi i serà molt difícil”, diu Rivillos. El principal handicap és que l’equip afronta el torneig en plena pretemporada. “Els equips brasilers estan més rodats que nosaltres, però nosaltres també arribem bé i segur que competirem per guanyar”, diu el de Torrejón.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut