La convocatòria per rebre el Betis

La convocatòria per rebre el Betis

Ernesto Valverde ha donat a conèixer els 18 jugadors citats per afrontar l’estrena de la Lliga al Camp Nou (21 hores)

Molts mesos esperant tornar a veure els jugadors del Barça disputar un partit oficial a l’Estadi, tot i l’excepció del Trofeu Joan Gamper a principis del mes d’agost. Doncs aquest diumenge torna la competició al Camp Nou. El Barça rep el Reial Betis en la segona jornada de Lliga de la temporada 2019/20. I, per aquest partit, que es disputarà a les 21 hores, Valverde ha facilitat la llista de 18 convocats.

En la convocatòria hi ha Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Arthur, Rafinha, Lenglet, Griezmann, Jordi Alba, S. Roberto, F. De Jong, Vidal, Umtiti, Junior, Iñaki Peña, C. Pérez i Ansu Fati. Queden fora de la convocatòria per decisió tècnica Todibo, M. Wague i Aleñá, i per lesió Suárez, Messi, O. Dembélé i Neto.

Darrera sessió a Barcelona

Aquest dissabte l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra el Betis. Una sessió que ha comptat amb el jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova i on també han entrenat Iñaki Peña, C. Pérez i Abel Ruiz, del Barça B, i Ansu Fati, del Juvenil A. Leo Messi ha seguit amb la seva recuperació, igual que els lesionats Suárez, O. Dembélé i Neto.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut