El Barça B i C, d’Hoquei patins, tornen a la feina

El Barça B i C, d’Hoquei patins, tornen a la feina

Els joves ja treballen per preparar la nova temporada

Divendres a la tarda va tenir lloc la primera trobada i la primera sessió de treball dels dos segons equips que té la secció d’Hoquei Patins blaugrana. La cita va ser en el Gimnàs del Palau Blaugrana on es va realitzar el primer treball físic de la temporada.

Aquesta temporada el Barça B continuarà jugant la segona categoria de l’Hoquei Patins estatal, com és l’OK Liga Plata, i el Barça C jugarà el Nacional Catalana, gràcies a l’ascens que va obtenir la passada temporada.

Com sempre, el grup de jugadors del Barça B i C estarà composat per jugadors sèniors dels primers anys, jugadors júniors i les incorporacions de jugadors de l’equip Juvenil.

El tècnic blaugrana Iván Sanz explicava, mentre observava amb el detall les primeres evolucions dels jugadors,  que: “és molt positiu poder jugar aquestes categories dins del procés de formació. Això ens facilita el treball per poder donar el pas a l’elit”

“Són experiències molt valuosos per la millora del jugador i seran molts partits, amb diverses categories, hem fet un planter prou amplia entre sèniors, júniors i juvenils per poder competir cada setmana”, explicava l’entrenador blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut