Barça – Fraikin BM Granollers: Campions de la Supercopa Catalana! (43-24)

Barça – Fraikin BM Granollers: Campions de la Supercopa Catalana! (43-24)

Els de Xavier Pascual obtenen el primer títol oficial de la temporada al superar amb solvència el conjunt granollerí en el Pavelló de Les Comes d'Igualada.

El Barça d'handbol s'ha proclamat campió de la Supercopa Catalana en derrotar el Fraikin BM Granollers (43-24). Els blaugrana, que han dominat el partit de principi a fi, han exigit una gran intensitat al rival. Ludovic Fabregas amb set gols ha estat el màxim anotador de la final.

Derbi català amb un ritme frenètic

El duel ha començat amb un ritme frenètic dels dos conjunts mostrant una gran intensitat en el seu joc. En els primers compassos de parit, la parcel·la ofensiva ha estat capitanejada per un Ludovic Fabregas molt inspirat de cara la porteria rival, anotant sis gols en els primers nou minuts de matx (9-5, min 9).

A més, amb un inspirat Gonzalo Pérez de Vargas sota pals; que ha finalitzat el primer temps amb 13 aturades, els blaugrana han pogut mostrar un joc molt vertical amb un alt percentatge d'anotació golejadora. Tanmateix, la bona circulació de pilota juntament amb l'excel·lent sortida al contraatac dels culers, els hi ha permès anotar amb facilitat i obtenir una bona escletxa a l'electrònic (25-15, min 30).

En el segon temps, fruit de la intensitat defensiva del conjunt granollerí, els percentatges golejadors dels blaugrana han baixat (29-16, min 36). Tot i això, els de Xavi Pascual no han tret el peu de l’accelerador i amb una bona teranyina defensiva han dificultat cada ofensiva del BM Granollers.

Primer títol oficial de la temporada 2019/20

En el tram final de parit, els blaugrana han situat la màxima diferència del derbi amb el definitiu 43 a 24 a l’electrònic. Així doncs, primer títol oficial dels homes de Xavier Pascual que han portat la batuta del derbi català en tot moment.

LA FITXA TÈCNICA

Barça, 43
Fraikin BM Granollers, 24

Barça: Pérez de Vargas (3), Victor Tomas (2), Ariño (4), N’Guessan (3),  Thiagus Petrus (-), Pálmarsson (1) i Ludovic (7) -set inicial - Kevin Moller (ps), Entrerríos (2), Sorhaindo (-), Andersson (1), Dolenec (2), Cindric (4), Albert Pujol (-), Serdio (3), Aleix Gómez (4), Dika Mem (1) i Alex Pascual (6).

Fraikin BM Granollers: Marc Guàrdia (-), Alejandro Márquez (1), Adrià Figueras (4), Adrià Martínez (2), Mamadou (2), Ian Tarrafeta (2) i Antonio Garcia (3) -set inicial- Jan (-), Marc Garcia (-), Pol Valera (1), Pol Sastre (-), Oswaldo Dos Santos (2), Popovic (2), Sergi Franco (2), Pol Blanchart (2) i Bonanno (1). 

Parcials: 4-3 / 8-6 / 12-7 / 16-8 / 21-12 / 25-15 (descans) / 28-16 / 31-17 / 34-20 / 37-21 / 39-23 / 43-24.

Àrbitres: Ignacio G Serradilla i Andreu M. Lorente

Observacions: L'Aleix Gómez no ha disputat la segona part degut a unes molèsties en el tendó d’Aquil.les del peu esquerre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut