Barça Femení – CE Seagull: Triomf clar per accedir a la final (5-1)

Les blaugranes firmen un bon partit i lluitaran per la Copa Catalunya aquest dissabte contra l’Espanyol

Victòria clara del Barça Femení davant el Seagull (5-1) en les semifinals de la Copa Catalunya. El conjunt dirigit per Lluís Cortés ha mostrat la seva superioritat damunt del terreny de joc amb bon joc i gols per accedir així a la final de la competició. Les golejadores han estat Alexia (2), Aitana, Marta T. i Oshoala.

Les blaugranes han començat amb molta efectivitat des de l’inici, amb una efectiva Alexia Putellas en una de les primeres arribades del Barça Femení al minut cinc, en una acció dins l’àrea. El domini culer era total pel que fa a les ocasions, però el Seagull ha estat a punt d’empatar en un llançament de falta. Pocs minuts després, però, Aitana ha situat el 2-0 en aprofitar una bona assistència de Falcón.

El control de la pilota ha estat blaugrana i el Barça Femení ha tornat a veure porteria en el minut 22. Marta Torrejón ha sabut aprofitar un rebot de la defensa contrària per situar el 3-0. Tot i les arribades per part dels dos conjunts el marcador no s’ha mogut fins que un xut creuat impecable d’Alexia Putellas des de fora l’àrea ha permès el 4-0. Just abans del descans, el Seagull ha pogut situar el 4-1 en una pilota morta dins l’àrea, obra d’Esther Solà.

Ocasions sense fortuna

A la segona meitat el Barça Femení ha generat ocasions de perill des dels primers segons, però sense fortuna en els darrers metres. Les blaugranes insistien amb moltes accions ofensives, amb una activa Laia Codina que ho ha provat insistentment, així com Caroline Graham Hansen i Oshoala. Precisament la davantera culer ha estat l’autora del cinquè gol culer en superar la defensa i la portera rival al minut 82 (5-1).

El Barça Femení disputarà aquest dissabte la final de la Copa Catalunya contra l’Espanyol a partir de les 20.30 hores.

Barça Femení, 5
CE Seagull, 1

Barça Femení: Gemma, María León, Melanie, Marta T., Mariona, Hamraoui, Alexia, Aitana, A. Pereira, Oshoala i Falcón. També han jugat Caroline Graham Hansen, Patri Guijarro, Claudia Pina, Leila Ouahabi, Vicky Losada i Laia Codina.

CE Seagull: Laia, Alba, Xènia, Queralt, Pascu, Irina, A. Gordo, Yosse, Ali, Cotado i Esther Solà. També han jugat Akane, Nuria, Sandra, Aida i Clara Carmona.

Gols: 1-0, Alexia (min 5); 2-0, Aitana (min 12); 3-0, Marta T. (min 22), 4-0, Alexia (min 40); 4-1, Esther Solà (min 44); 5-1, Oshoala (min 82).

Àrbitra: Ester Erra.