Avannubo BM La Roca – Barça: Arrenca la primera competició oficial

Avannubo BM La Roca – Barça: Arrenca la primera competició oficial

Després de dos amistosos contra el Kiel i el Montpeller, els blaugranes inauguren la temporada oficial amb les semifinals de la Supercopa de Catalunya

18 dies després d’arrencar la pretemporada i amb dos partits amistosos a les cames, el Barça d’handbol inaugura la temporada oficial amb la semifinal de la Supercopa de Catalunya. Aquest dimarts, a les 20:30 hores, els blaugranes visiten la pista del Avannubo BM La Roca, equip de 1a nacional. Serà el primer partit oficial del Barça 19/20, i els homes de Xavi Pascual buscaran una plaça en la final del divendres, on ja espera el Fraikin Granollers.

Els blaugranes han tingut un cap de setmana de descans abans d’afrontar tres setmanes clau en l’inici de temporada. En els propers dies el Barça buscarà revalidar la Supercopa de Catalunya just abans de viatjar a l’Aràbia Saudita per disputar la Super Globe, i el 4 de setembre anirà a Conca per sumar la Supercopa d’Espanya. L’equip va tornar als entrenaments aquest dilluns, i encara ha fet una sessió més el dimarts al matí abans del partit a La Roca.

Al final de l’entrenament d’aquest dilluns, Aitor Ariño va atendre a Barça TV per valorar les semifinals de la Supercopa de Catalunya. L’extrem català va assegurar que l’equip està preparat per afrontar setmanes molt importants, i confia que el Barça tornarà a lluitar pels títols.

Després de la sessió d'aquest dimarts, Xavi Pascual ha confirmat la llista de 18 jugadors que formen la convocatòria per jugar a La Roca. Víctor Tomàs, Dika Mem i Ludovic Fabregas n'han quedat fora per descans, i els jugadors del filial que completen la llista són Mamadou Diocou, Alex Pascual, Albert Pujol, Robert Rosell i David Roca. La gran novetat és la presència de Thiagus Petrus, que es va incorporar a l'equip aquest dilluns.

Declaracions d’Aitor Ariño:

“Comencen els partits oficials i volem anar agafant bones sensacions des de l’inici”.

“Hem preparat molt bé la pretemporada i seguim treballant, encara estem en construcció però les sensacions són bones i els nous s’han adaptat bé”.

“Esperem seguir com la temporada passada i arribar a lluitar per tots els títols”.

 * El partit entre l’Avannubo BM La Roca i el Barça (20:30 hores) es podrà seguir en directe al canal de Youtube de la Federació Catalana d’Handbol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut