Montpeller – Barça Femení (prèvia): Últim amistós, també de nivell

Montpeller – Barça Femení (prèvia): Últim amistós, també de nivell

18.00 h: El conjunt blaugrana afronta l’última prova, exigent, abans de la Copa Catalunya

La llarga pretemporada barcelonista s’acosta al seu final. Després de l’estada a la Vall d’en Bas i els duels a casa amb l’Olympique de Marsella (5-0) i a Londres amb l’Arsenal (2-5), el Barça Femení afronta el seu últim amistós aquest diumenge a Montpeller. Serà, doncs, una nova prova de nivell abans de disputar, dijous que ve, la Copa Catalunya.

El Montpeller-Barça és ja un clàssic estiuenc: serà el tercer duel estival en les últimes cinc temporades. Fins ara, un empat a un (2015/16) a terres franceses i un 1-2, fa un any, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, en són els precedents.

Les blaugrana, que divendres van saber que el Juventus serà el primer rival de Champions, viatgen el mateix diumenge a França amb 20 futbolistes citades: Paños, Gemma, Van der Gragt, María León, Melanie, Losada, Marta Torrejón, Mariona, Hamraoui, Alexia, Patri, Aitana, Leila, Graham, A. Pereira, Oshoala, Falcón, Pina, Codina i Jana Fernández (del B). Les baixes mèdiques seguiran sent Pamela Tajonar, Jenni Hermoso, Martens, Candela i Carla.

Les frases de Lluís Cortés

“L’afrontem com un partit més de pretemporada, que ens ha de servir per acabar-nos de preparar de cara a l’inici de temporada, que tenim un mes de setembre divertit i està bé que els amistosos estiguin bé, que siguin de nivell”.

“La Juventus és un dels rivals forts dels no caps de sèrie, ha guanyat les dues últimes Lligues italianes. És un projecte ambiciós, potser una mica jove, però sempre han proclamat l’ambició de créixer. Serà una eliminatòria molt atractiva”.

Les frases de Patri Guijarro

“Un altre preparatiu de pretemporada. Un altre rival bo, amb nivell, que porta fent bons resultats aquesta pretemporada, i això a nosaltres ens va bé”.

“La Juve és un bon rival per començar la Champions, amb moltes jugadores que han estat al Mundial. És cert que l’any passat va caure als setzens, però ja tenen experiència. Anar a Itàlia és una bona notícia per la proximitat”.

“Quan vaig començar amb l’equip, i abans al Mundial, les sensacions van ser bones, sense dolor. Estic contenta d’haver tornat”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut