Barça Femení - Olympique de Marsella: Golejada en el primer i únic test com a locals (5-0)

Barça Femení - Olympique de Marsella: Golejada en el primer i únic test com a locals (5-0)

Les blaugrana han deixat bones sensacions davant el públic culer de la Ciutat Esportiva Joan Gamper

La possessió ha portat els gols. La Ciutat Esportiva ha amortitzat l’únic amistós de la pretemporada 2019/20 del Barça Femení. Les de Lluis Cortés s’han imposat contundentment a un Olympique de Marsella que no ha creat perill (5-0). Alexia, amb un doblet, Aitana, Jennifer Hermoso i Oshoala han estat les encarregades de plasmar la superioritat culer al marcador.

Domini blaugrana

Poc s’ha tardat a celebrar gol del Barça Femení 2019/20 a la Ciutat Esportiva. Una festivitat que s’ha perllongat. L’1-0 ha arribat després d’una combinació entre Mariona i Aitana; la migcampista catalana no ha perdut l’olfacte golejador de la campanya passada i ha estat l’encarregada de signar la primera diana del Barça Femení que arrenca com a local. Però si es parla de gols, un nom sempre apareix: Jennifer Hermoso. La madrilenya ha brindat una conducció potent finalitzada amb una definició plena de qualitat. Alexia, una altra jugadora amb el gol entre cella i cella, ha posat el 3-0 (min 34).  
 
Un electrònic que ha reflectit la superioritat de les de Lluis Cortés. Perquè la pilota s’ha tenyit de blaugrana. Totes les jugadores culers han participat en la circulació fins a l’àrea de l’Olympique de Marsella. En conseqüència, les franceses s’han prodigat poc en atac. Les de Christophe Parra solament han pogut córrer darrere la pilota. El control i el domini del Barça ha estat absolut durant els primers 45 minuts.

No abaixen el ritme

Tot i la bateria de canvis, l’autoritat barcelonista s’ha mantingut a la segona meitat. Alexia, després d’una assistència de la debutant Graham a la Ciutat Esportiva, ha repetit com a golejadora del partit i ha situat el 4-0; la màxima anotadora de la temporada passada ha iniciat el nou curs amb la mateixa voracitat. Oshoala ha estat la següent a plasmar el setge blaugrana a la porteria de Joly.
 
El 5-0 ha estat el resultat definitiu d’aquest amistós que les barcelonistes han dominat de principi a fi. L’elenc francès s’ha vist sotmès per un Barça efectiu i precís, que no ha sofert dificultats defensives. La possessió barcelonista ha estat el principal argument de les dianes blaugrana. D’aquesta manera, ha arribat la segona victòria de la pretemporada 2019/20. Els següents reptes de les de Lluis Cortés són fora de casa: Arsenal (14 d'agost) i Montpeller (18 d'agost). De moment, la preparació per al curs segueix en bona línia.

Fitxa del partit

Barça Femení, 5
Olympique de Marsella, 0
 
Barça Femení: Paños, A. Pereira, Leila, Codina, María León, Hamraoui, Aitana, Aleixa, Mariona, Falcón i J. Hermoso. També han jugat Gemma, Jana, Marta Torrejon, Van der Gragt, Melanie, Patri, Graham, Oshoala i Pina.
Olympique de Marsella: Joly, Maetz, Blanc, Guerbi, Coton-Pélagie, Salomon, Palacin, Ali Nadjim, Pizzala, Hamidou i Sumo. També han jugat Zahot, Coudon, Cardia, Perret, Arouaissa, Lamarque, Conessa, Laplacette i Fiordaliso
 
Gols: 1-0, Aitana (min 16); 2-0, J. Hermoso (min 19); 3-0, Alexia (min 34); 4-0, Alexia (min 52); 5-0, Oshoala (min 63).
 
Àrbitre: Víctor Manuel Sánchez Rico.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut