PRÈVIA – Prova final als Estats Units

PRÈVIA – Prova final als Estats Units

El FC Barcelona afronta aquest dissabte, novament contra el Nàpols, el seu cinquè i últim amistós de pretemporada abans d’arrencar la Lliga en una setmana

Últim test per al Barça aquesta pretemporada. El conjunt d’Ernesto Valverde afronta aquest dissabte, al Michigan Stadium d’Ann Arbor, més conegut com el The Big House (és l’estadi més gran dels Estats Units), el seu cinquè i darrer amistós de l’estiu.

La prova serà novament contra el Nàpols de Carlo Ancelotti, a qui es va enfrontar fa tres dies al Hard Rock Stadium de Miami. Cal recordar que aquests dos compromisos tenen un format d’eliminatòria i que, per tant, el Barça defensa el 2-1 assolit com a local a Miami. Encara que sigui força irrellevant, els blaugrana exerciran de visitants i vestiran amb la segona equipació groga.

Com va anunciar Valverde en la roda de premsa posterior al duel a Miami, el duel servirà per veure un onze força diferent al de fa tres dies. Aquell dia va haver-hi jugadors com Ter Stegen, Semedo, Jordi Alba o Sergi Roberto, entre d’altres, que no van disputar cap minut.

Serà, en definitiva, la prova final als Estats Units una setmana abans d’iniciar-se la Lliga contra l’Athletic Club a San Mamés.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut