Primera sessió al complet als Estats Units

Primera sessió al complet als Estats Units

El Hard Rock Stadium, escenari del Barça-Nàpols, ha acollit el primer entrenament blaugrana amb la totalitat del grup a terres nord-americanes

Dos anys després d’imposar-se al Reial Madrid en aquest mateix escenari, el FC Barcelona ha tornat al Hard Rock Stadium de Miami per completar el primer entrenament de la gira amb els 26 jugadors desplaçats als Estats Units. La sessió, marcada novament per la calor i la humitat, s’ha produït seguidament de la del Nàpols, que també ha treballat en l’escenari del partit el dia previ al matx.

Cal recordar que quatre dels 26 jugadors –Coutinho, Arthur, Arturo Vidal i Iñaki Peña- ja s’havien exercitat aquest matí de dimarts a la Barry University, en la que ha estat realment la primera sessió d’entrenament del FC Barcelona a terres nord-americanes.

Visita de Chad Ochocinco

A l’entrenament hi ha assistit el conegut exjugador de futbol americà Chad Ochocinco. Nascut a Miami fa 41 anys, va deixar la pilota ovalada per dedicar-se al futbol. Ara milita al Boca Ratón FC i aquest dimarts ha pogut saludar alguns dels jugadors del FC Barcelona al final de l'entrenament.

mini_2019-08-06 ENTRENO TARDE 49
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut